23 Ocak 2009 Cuma

En Değerli Mim

Bir baba bizden yardım istemiş. Takdirli bir karne getiren kızı Miroş'a ne alabilirim diye sormuş. Aslında aklımda bir fikir yok. Hediye seçme özürüm de olmasına rağmen, başladım bir kere. Belki siz de yardımcı olmak istersiniz.

Sevgili Ahmet abi, biricik kızına hem babalık hem de annelik yapıyor. Üstelik çok güzel şeyler yazıyor. Her satır, her kelime hatta her virgül anlam yüklü..

Çocukluğunuza dönün demiş. Başarılı bir öğrenci olmama rağmen, biz de pek böyle gelenek yok :) Hediyeler alırlar ama tabi, bunun sebebi başarım olmadı sanırım. Sanki bu benim 'görevim'miş gibi yapıldı sanırım :) Ya da alışıldı..

Neyse, dünyalar tatlısı Miroş'un en büyük hediyesi babası zaten. Şimdiki çocuklar ne ister bilinmez. Ben hep Barbie isterdim :) Barbie koleksiyonum şimdi kutularda bir yerlerde. Ne zaman ne için alındıklarını bile hatırlamıyorum. Diyeceğim o ki, 10 yıl da geçse, 20 yıl da geçse Miroş'un bu hediyenin anlam ve önemini unutmaması en güzelidir.

Nedir peki derseniz.. Saat olabilir. Çok klasik belki ama üstüne "en özel zamanımsın, her zamanım senin" gibi anlamlar yüklenirse gayet özel olur.

Gerçi Ahmet abi, Miroş'a ne alırsa alsın deliler gibi sevineceğinden eminim. Şöyle ki, babam bana süpriz olarak çikolata getirse bile ayaklarım yerden kesiliyor sevinçten..

20 Ocak 2009 Salı

Benim Olsun!

Blisskiss'in web adresini gezerken gördüm ve tek kelimeyle bayıldım! Zaten voswos delisi biriyim. Koleksiyonumu da bir ara fotoğraflarım. Ama bu nasıl güzel bir çanta böyle. Benim olsun! Özellikle pembesi :)

14 Ocak 2009 Çarşamba

Bu İsme Dikkat: LaCheen

Evet bu isme dikkat. Çok yakında büyük bir butiğin önünde başınızı kaldırdığınızda bu isimle karşılaşmanız an meselesi.

Bir gün baktım ki; 'Bu Etek Satılık' diye bir başlık. 'Oh' dedim, 'başladı nihayet!' Apar topar, istedim ben alayım, LaCheen markasından giyineyim artık diye. Bütün diktiklerine özenerek, beğenerek bakıyordum hep. 'Ah keşke' diyordum, 'keşke satsa'..
Sözün özü, o eteği ben alamadım. Hiç önemli değil :) Alan, güle güle, en iyi günlerde giysin :)

Laçin gerçekten çok güzel dikiyor. Hatırlarsanız çantasını almıştım ben. Buradan inceleyebilirsiniz. O yazının da bu yazının da başlığına tıklarsanız Laçin'in dükkanına gideceksiniz. Fotoğraflara tıkladığınızda ise, Laçin'in birbirinden güzel tasarımlarının bulunduğu blogunu ziyaret etme şansını bulacaksınız.

Dedim ya çok güzel dikiyor, sağlam da dikiyor. Ah o çanta ne kahrımı çekti de bir of demedi :) Tasarımlarına ve kombinlerine de hayranım Laçin'in. İçimdeki dişiyi çıkardı ortaya :) Topuklu topuklu ayakkabılar, botlar, çizmeler alındı hemen :)

Bu arada fotoğrafta da gördüğünüz kuyruklu yeleğe hiç niyetlenmeyiniz. Zira o artık benim :) Muhteşemsin Laçin!

Ne diyordum? Çok çok büyük bir butik.. Bir gün hepimizin gardrobunda en az bir tane LaCheen marka giysimiz olacak. (Gerçi benim niyetim tüm gardrobumun LaCheen'le dolu olması). Dediydi dersiniz..

Ne desem az efendim. Buyurun, siz de hayran kalın..

12 Ocak 2009 Pazartesi

Kısa Kısa

Yine uzun bir ara olmuş :) Ödevleri düşünmekten bloga ne yazılır onu bile kestiremez durumdayım :)
Neyse, ev ortamında sevgili ve aile ile güzel bir yeniyıl karşılamasından sonra hayat yine eskisi gibi devam etmeye başladı. Koşuşturmalar, yetişmeler, birbirine vakit ayıramamalar, özlemeler, dertlenmeler vs. Ana haber bültenlerinde kötü haberler yeni yılın ilk saatlerinde bile eksik olmadı.
Hep iyi, güzel anların varolduğu bir yıl olsun 2009..
-----------------------------------------------------------------

Nihayet O... Çocukları'nı izleyebildim. Evde haftalardır duran dvd'siyle bakışmaktan nefret eder olmuştum. Beğendim mi? Yani.. Evet.. İzlenilesi bir film.. Tavsiye edilir, hala izlemeyen kaldıysa :) Bağdagül yani Hatice'nin hikayesi çok acıklı. Aslında o evdeki herkes tepeden tırnağa trajik.. Sonu masal gibi bitiyor..

----------------------------------------------------------------

Bir de fotoğrafını çekmeyi unuttuğum bir tat denedim: Waffle. Sevgili Devletşah'ın blogundan aldığım hızlı waffle tarifiyle Büyük Ada'ya gittik, geldik.. Teşekkür ederiz Devletşah :)

----------------------------------------------------------------

Bir de söylemeden edemeyeceğim: ben bu hatuna bayılıyorum :) Tarzına, kaşına, gözüne.. Evet Jessica Alba'ya! (people.com)