22 Mayıs 2012 Salı

Burcu Kıral ile Yeniden Gelin Oldum


Burcu'dan size daha önce bahsetmiştim. Serap'ı da kaptım, geçen hafta onu ziyarete gittim. Gelinliklerine, cici elbiselerine, güzel sohbetine doyamadan ayrılma vakti geldiğinde içimde hala kelebekler uçuşuyordu. Sanki yeniden gelin oldum :)
İşte tatlılar tatlısı Burcu ve onun şahane gelinlik tasarımı. Gözlerimin içi gülüyor farkındaysanız :) Gelin olmalara doyamadım o gün.. Serap da fotoğrafladı..


 

 Ve bir balık model gelinlik..
Bu arada gelin çiçeğini ben yaptım ;)



Siz de prensesler kadar zarif olmak istiyorsanız, ki bu sizin düğününüz, zaten öylesiniz ama Burcu sizi dinleyip, size tam da istediğiniz gibi görünmeniz konusunda yardımcı olacaktır. Onun uğuruna inanın! :)
İletişim için tıklayınız.

21 Mayıs 2012 Pazartesi

#beyourownt, GAP T-shirt Tasarım Yarışması


Geçtiğimiz hafta Nişantaşı Hardal'a düştü yolumuz. GAP için eğlenceli t-shirtler tasarlamamız için her şey düşünülmüş, rengarenk malzemeler masanın üzerinde bizi bekliyordu. Hardal'ın güzel kahvaltısı ardından, ki ben kahvaltı bitimini bekleyemeden başladım, t-shirt ve malzemeleri elimize geçirdik :)

GAP, “Be” kampanyasından ilham aldığı ve 7 hafta sürecek sosyal medya projesini oluşturdu. 7 haftalık serüven, herkesin kendini ifade etmesini sağlayan desenleri T-Shirtlere taşıyabileceği  “Be Your Own T” T-Shirt Grafik tasarım yarışması ile başlıyor. Gap Türkiye facebook sayfasından yapılan yarışma sonunda, jürinin seçeceği ilk 3 tasarım T-Shirtlerin üzerine basılacak ve  Gap mağazalarında AÇEV yararına satışa sunulacak. Üstelik kazananları Gap’ten hediye çekleri ve sürpriz hediyeler bekliyor. Yarışma, 10 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecek. Kazananlar ise 18 Haziran 2012 tarihinde Gap Türkiye’nin Facebook sayfasından duyurulacak.



İşte soldaki fotoğrafta benim seçtiğim malzemeler,

 Ve o günün sabahında soft bir günde olduğumu bildirmiştim :) Dolayısıyla da benim elimden de bu t-shirt çıktı..



Eğer siz de kendini T-Shirt’ünüzle kendinizi ifade etmek istiyorsanız Gap Türkiye facebook sayfasından detayları öğrenebilirsiniz :)

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Brizo Marin: İyot Kokulu Evler


Brizo Marin, buram buram deniz kokan aksesuarlarıyla teknelerden sonra evlere de misafir oluyor. 
Sadeliği ve denizin olanca dinginliğini seven herkese gelsin..

Banyo aksesuarları,



Yastıklar,


Aydınlatma ürünleri,



Tepsi ve paspaslar,


Brizo Marin'in web sayfasından ürünleri inceleyebilir,
Evmanya.com ve Evimister.com'daki kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Modagram.com!

Modagram'ın geçtiğimiz hafta 'annem için' yaptığı jesti, unutmam mümkün değil..
Annem için beğendiğim bluzu, şahane bir paket ve notumla tam da anneler gününe saatler kala anneme ulaştıran Modagram.com, ailemizdeki önemli yerini aldı :) 

Siz de Modagram'la tanışmak isterseniz, üye olmak için buradan devam edebilirsiniz.


Annem için seçtiğim bluz ve notum,

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Howard Carter: Mısırbilime Adanmış Bir Hayat


Google'ı bugün ziyaret edenler yukarıdaki Doodle ile karşılaştılar: Howard Carter'ın 138. doğumgünü. 
Eğer hayatınızın, en azından bir döneminde arkeoloji ve eski Mısır’a ilgi duymuşsanız onu tanımamanız imkansız. Howard ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Mevsimi geldi: Mezuniyet, Düğün için Koton Önerileri

Bu aralar, biz kızların 'ne giysem' telaşına düştükleri dönem olan, 'en yakın arkadaşım evleniyor, ne giysem?' ve 'ohh mezun oluyorum, peki ne giyeceğim?' sorunsallarıyla başa çıkma dönemi..

Bunun için hem kendi derdime bir çare, hem de benzer durumda olanlara bir fikir olması açısından Koton araştırıldı ;)

Koton'un 'Tuba Ünsal Loves Koton' koleksiyonu, içindeki peri kızıyla uçuşmayı hayal eden tüm kızlara gelsin.. :)




Üstelik fiyatları da 99-199 TL aralığında..

4 Mayıs 2012 Cuma

İmdadıma yetiştin Curve ID!


Jean alırken hep zorlanmışımdır. Çünkü kalın bir bele, dar bir basene ve küçüklüğümün futbol macerasından dolayı da kalın bacaklara sahibim. Bu yüzden skinny hak getire, normal jeanleri bile sırf bacaklarım yüzünden bir beden büyük almışlığım vardır :) Ve yine bu yüzden beni genelde bol pantolonlarla görüyor oluşunuz..

Ama Levi's beni Curve ID'ler ile yalnız bırakmadı. Tüm kıvrımları saran jeanler üretti. Beden ölçüsünün değil, şeklinin önemli olduğunu hatırlatıp, MAC sponsorluğunda bir gün yaşattı bize geçtiğimiz hafta. Kolay değil, 60.000 kadının ölüçüleri alınarak oluşturulan kalıplar sayesinde, herkes jeanler üzerinde nasıl dursun istiyorsa ona sahip olacak.


Önce ölçülerimiz alındı ve ben "Demi Curve" çıktım. Sonrasında vücut şeklimize uygun pantolonlar denedik. Hissettiğim mutluluğu anlatamam haliyle :) 


Her ne kadar skinnylere koşsam da önce, 1970'lerden ilham alan Levi's Curve ID Flare jeanlerden biri hem daha zarif hem de daha uzun görünmem için benimle eve kadar eşlik etti :p