27 Temmuz 2012 Cuma

Tanışalım: Ginger's Wardrobe

New'in Boutique'te satılmaya başlanmasıyla tanıştığım ve canım kardeşimden hediye gelen cici gömlek ve harika yaka ile vurulduğum bir marka Ginger's Wardrobe. Eğlenceli, rengarenk ve farklı!


Hadi tanışalım :)
Ginger's Wardrobe


26 Temmuz 2012 Perşembe

Şile: Bir Haftasonu Kaçamağı



150 yaşındaki Şile Deniz Feneri, dünyanın aktif olarak görev yapan en büyük ikinci feneri, ülkemizin ise aktif en büyük feneridir. Şile Feneri, Kırım Harbi’nde, Karadeniz’den İstanbul Boğazı’na girecek gemilerin yollarını bulabilmeleri için yapılmış fenerlerden biridir. Bu amaçla Boğazlar civarında 1856 yapılan Anadolu Feneri’nden sonra Sultan Abdülaziz tarafından 1858-1859 yılları arasında inşa edilmiştir. Taş kısmını Türk Mimarlar tasarlarken, metal aksamı ve mercek kristal sistemi de Paris’ten gelmiştir.
İnşa tarihinde ışık kaynağı olarak 3 fitilli gaz lambası kullanılan fener, 1968 yılında elektriğe çevrilmiştir. Bir dönüşünü 120 saniyede tamamlayan fenerin ışığı, sekiz adet göz biçimli mercekten yayılır. Şile Feneri açık gecelerde yaklaşık olarak 35 mil mesafeye ışığını yayabilir ve açık havada İstanbul Boğazı’ndan görülebilir.



Ve ennnn can dostlarımızla geçen en güzel haftasonlarımızdan biri olan Şile'den akılda kalanlar..











Sizinle her yer, her şey çok güzel <3



Kaynak: http://www.sile.bel.tr

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Kelebek Kanatlı Jeremy Scott

Jeremy Scott'un kanatlı Adidas'larından daha önce burada bahsetmiştim. Hala favorim rengarenk kanatlılar olsa da kemikli olan da inanılmaz şirin gözüküyor gözüme ki, bunda bana Taş Devri'nin 'Çakıl'ını hatırlatmasının payı büyük <3

Benim Hermes kılıklı Jeremy'm şimdi de kelebeklerin 1 güncük olan ömürlerine atıfta bulunmuş..

24 Temmuz 2012 Salı

SARI-KIRMIZI Bir Masal



Herkesin takımı kendisine özel, kendisine gururlu, kendisine güçlü.. 
Her konuda mütevazı olabilirim ama takımım için bu asla söz konusu olamıyor..
Çünkü aşktır Galatasaray.. Çünkü başkadır.. Avrupa fatihidir.. Metin Oktay'dır, Tugay'dır, Hagi'dir, Hakan'dır, Fatih Terim'dir.. 




Sapsarı saçlı kızıl bir amazondur Galatasaray.. Düşlerin gerçek olmasıdır.. 



İşte bu masalı yerinde ziyaret ettik geçen gün.. Sarı-kırmızı düşlere daldık, dalgalanan bayraklara bakakaldık, sessizce kükreyen aslana yarenlik ettik..




İdman arası futbolcularla konuştuk, yepyeni formaları basın toplantısından ve hatta futbolculardan önce gördük..





Ve işte yeni formalarımız: Nike'nin bir takımı için (bir üst ve bir şort) 13 pet şişeyi geri dönüştürerek oluşturduğu, kalıpları daralttığı ve hava akımı sağlayan minik deliklerle desteklediği formalar..




Efsanevi parçalı forma Avrupa maçları için yeniden dizayn edilmiş ve yaka detayıyla Avrupai bir hava yakalanmış..


Ve o güzel, rüya gibi bir günden diğer detaylar,















Sarı-kırmızı bir gündü işte.. Diğer günlerden faklı, kendimi mutlu ve güçlü hissettiğim, uçak sesleriyle dolu Florya'yı bile bana sevdiren bir yerde geçen bu günü 'keşke bitmese' diye diye yaşadım..