30 Eylül 2012 Pazar

Bir Şapel'de Dinle(n)mek | Eklisia



Eklisia, antik bir şapel. 1989 yılında bir kültür merkezi olarak hizmet vermeye başlamış. 2004 yılından bu yana, Gümüşlük Uluslararası Klasik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Festivale iki yıldır yetişemiyoruz. Temmuzda başlayıp, Eylül başında bitiyor çünkü.
Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

29 Eylül 2012 Cumartesi

Sarı Yaz | Limon Gümüşlük

Eğer yolunuz Gümüşlük'e düştüyse ve de bu Gümüşlük denen sakin kasaba sizi içine çektiyse, çevresindeki güzellikler de bir bir çıkar yolunuza..


28 Eylül 2012 Cuma

Samimi Bir Tatil | Otel Gümüşlük

Gümüşlük, özellikle de Gümüşlük Otel bizim ikinci evimiz oldu artık. Geçen sene balayı için gittiğimiz ilk duraktı Gümüşlük. Ben grip olup, tatilin tadını fazla çıkaramayınca bu sene yeniden gitmek istedik..


27 Eylül 2012 Perşembe

Üzgünüm İstanbul, seni Gümüşlük'le aldattım!

Biz İstanbul'da yaşamaya alışanlar, hem buranın gürültüsünden, trafiğinden şikayet edip dururuz hem de buradan bir yere ayrılamayız. Aşk gibi İstanbul.. Öyle bir bağlılık ki bu, kafa dinlemeye bir yere kaçsanız, aklınıza düşer hep. Özlemek ama ne özlemek..

Ama..

Üzgünüm İstanbul, seni Gümüşlük'le aldattım.. Orada olduğumda seni hiç özlemedim. Ah bir turlasam İstanbul'un karmaşasında demedim hiç.. Kaçta yatarsam yatayım, erkenden, mis gibi mandalina kokularına uyandım sabahın kör vakitlerinde. Akşam serininde ada çayının etkisiyle huzur doldum kıyılarında. Üzgünüm İstanbul, seni huzura değiştim..




Nasıl Kilo Verdim?

Herkes düğün öncesi kilo verme telaşına düşerken, ben stresten yiyerek kurtulacağını sanan biri olduğumdan, yedikçe yedim. 58 kilo civarı gelin olup, düğün sonrası bu kiloya yaklaşık +3 ekledim.