26 Nisan 2013 Cuma

Stresi Alt Etsek Ya..


Stresle başa çıkmak pek kolay değil. Hayatın her anında en ufak bi'şeyden tutun da en büyük dertlere kadar stres olmamak elde değil. Her sabah bir dizi trafik çilesi çekiyorsanız, patronla-çalışanla anlaşamıyorsanız, spor yaparken yakılan kalorileri hesaplıyorsanız, yediğiniz bol çikolata soslu tatlıdan sonra pişman olduysanız, bir yere yetişecekseniz, ödev-sunum yetiştirecekseniz, bitmeyen bir tez yazıyorsanız hayat çok zor :)

23 Nisan 2013 Salı

Çocuk Olmak


Çocuk olmak, ne pahasına olursa olsun, hangi ülkede, hangi şehirde, hangi köyde olursa olsun bir çift balonla, bir salıncak bir kaydırakla, bi'kaç misket, sokak arasında körebe ile, 'kimse beni anlamıyor' nidalarıyla, içmek istenmeyen bir bardak sütle anılan en güzel yıllardır. 

Hala minik bir ayıyla uyumak, her gece yatmadan süt içmek, lunapark görünce tüm planı bozup, oyuna dalmak, balon görünce sevinç çığlığı atmak, hala delicesine çizgi film izlemek içimizdeki çocuğun kıyıdan köşeden kendini açığa vurması belki de..

Tüm çocukların ve içindeki çocuğu asla büyütemeyenlerin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu ola!

19 Nisan 2013 Cuma

Karabatak Misali


Karabatak misali bi'batıyorum bi'çıkıyorum. E madem Karaköy'de Karabatak diye bir yer var, hemen koştuk Sibel'le. Fotoğraf çekmekten pek oturamadım ama yakın olsa her sabahı burada öğlene bağlardım. Her görüşmeyi, her buluşmayı burada yapardım :)

13 Nisan 2013 Cumartesi

Benim Kapılarım


Kapıları ne kadar çok sevdiğimi anlatmama gerek yok sanıyorum. Özellikle eski kapılar, yaşanmışlıklar.. Beni benden alır, taa uzak hayallere götürür.. Kapı fotoğrafları çekmem, sürekli onları biriktirmem bundan. Çeşit çeşit hikaye yazıyorum her birine, kapının ardındaki hayatlara öykünüyorum çoğu zaman..

10 Nisan 2013 Çarşamba

Nokta.

"Puantiye aşkına!" diye bir başlık daha da yakışırdı bu şeker mi şeker, puantiyeli ayakkabılar için ama ben "nokta"yı tercih ettim nedense. Bazı şeylere nokta koymak ve bunu eğlenceli hale getirmek gerek çoğu zaman. Bitmeyen işler, sona varmayan konuşmalar ve benim için en önemlisi olan, bitmeyen tez yapmışlar :)


Bu baharda puantiyeler ayakkabıları çok cici hale sokuyor. 

6 Nisan 2013 Cumartesi

Cumartesi Alışverişi: Brizo Homes


Daha önce burada bahsettiğim Brizo Homes'ta şu an bir kampanya var. Pazartesi akşamına kadar sürecek kampanya Brizo Homes'un Facebook ve Twitter sayfalarından takip edilebilir ve İstanbul koordinatlı bu müthiş yastık evinizin baş köşesine konabilir :)

4 Nisan 2013 Perşembe

Süslü Sabunlarım


Evlenirken evimizi hep sade döşeyelim, hiç fazlalık olmasın, taşlar benden uzak kalsın istedim. Ama niyeyse son zamanlarda bir kokoşluk geldi bana :) Daha önce burada yazdığım sabunlarımı süsleyiverdim. Evde ne kadar taş, kurdele varsa oturdum mis kokulu sabunlarımı giydirdim. 

3 Nisan 2013 Çarşamba

Peynir Tabağı


Peynir benim uzun süre sonra keşfettiğim bir tat. Küçükken pek sevmez, köşe bucak kaçardım kendisinden. Sonra büyüdüm ve çeşit çeşit peyniri tattım. 

2 Nisan 2013 Salı

Topshop'un Jelibonları


Bi'kaç yıl önce Melissa ile hayatımıza giren ve birbirinden şeker renkleriyle gönlümü fetheden ama ayaklarımı çook acıttığı için uzaktan baktığım jelly sandaletlere Topshop da el atmış ;) 

1 Nisan 2013 Pazartesi

Ajda Pekkan ile #kalbimizhepsizinle



P&G, Migros ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu’nun işbirliği ile sürdürülen “Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası” 9. yılında da 500 zihinsel engelli sporcunun daha yetiştirilmesine destek oluyor. 2004’ten bu yana 4000’e yakın zihinsel engelli gencin yetiştirilmesine katkıda bulunan tüketiciler, yeni kampanya döneminde Migros Mağazaları’ndan satın aldıkları P&G ürünleri ile hem sporculara destek olma hem de Ajda Pekkan konserine bilet kazanma şansı yakaladılar.