30 Eylül 2013 Pazartesi

Avon'la Kış Makyajı


Kışın makyaj yapmayı hiç sevmiyorum :( Hoş normalde de pek sevmiyorum, çünkü layıkıyla makyaj yapmayı bilmiyorum. E haliyle bu da makyajdan beni uzaklaştırıp, bir göz altı kapatıcı, aydınlatıcı ve allıktan ibaret olan bir makyaj serüveniyle idare ettiriyor. Ne doğru düzgün eyeliner çekmeyi bilirim, ne de gözüme çektiğim kalemler olduğu gibi kalır. Hele kışın! Aman allahım! O soğuktan akan gözler, ellerimi göz çevreme götürmeme neden olur ve hooop akmış gözler, silinmiş kapatıcılarla başbaşa kalırım.

Hele ruj! Sürdüğüm an yemeğe başladığımdan, yıllar önce bıraktım ruj sürmeyi. Gerçi havalar soğuyunca o kuruyan dudakları bir şekilde yumuşatmak gerekecek. E bu durumda Avon'un yeni serisinde yer alan rujların içeriğindeki omega yağı, kutup böğürtleni ve E vitamini ile bu yumuşaklığı yakalamak çok kolay olacak gibi görünüyor. Bu arada Avon, daha belirgin dudaklar için 6 farklı tonda dudak kalemi seçeneği sunuyor! Dudak kalemlerinin formülünde bulunan E Vitamini ve saf renk pigmentleriyse, gerçek renk etkisi veriyor. Belirgin dudak sevenler için ideal!

Bak, parlatıcıları seviyorum! Dudak parlatıcıları olmadan olmaz. Avon dudaklarda ışıltıyı ve ıslak görünümü sevenler için: parlak, ışıltılı ve çok ışıltılı olmak üzere, 16 farklı renk seçeneğiyle aklımızı başımızdan almaya hazır. 

Hiçbir zaman düzgünce sürmeyi beceremediğim farlar için de Avon yeni serisiyle imdadıma yetişiyor. Zahmetsizce mükemmel göz makyajı yapmak isteyen kadınlara 4’lü göz farlarını sunuyor. Farlardaki renklerin üzerinde uygulama sırasını göstermek için rakamlar var. Böylelikle, 1-2-3-4 adımları ile kolayca gölge yapabilmemizi sağlayacak!

Her şeyi geçtim de içimdeki minik kız beni hayli kokoş yaptı. Bu yüzden makyaja daha sıcak bakmaya başladım. İnanmayacaksınız ama gelinliğimde bile asla dantel, taş vs istemeyen ben, lohusa geceliği/pijaması arayışında en dantellisi, en taşlısı olsun diye bakınıyorum. Allahım, içimde bir kokoş yetişiyor kanımca :)


24 Eylül 2013 Salı

Değişim


Değişmek..
Şu sıralar içinde bulunduğum ruh hali. Üstelik bu hali fiziken de destekliyorum. Bir göbek dolusu aşk yaşıyorum 24 haftadır. İçin içine sığmadığı tabirlerin doruk noktasındayım. Hem heyecanlıyım, hem de çok huzurluyum. Aynada veya herhangi bir camda aniden kendimi gördüğümde bi'kaç salise şaşırıyorum önce. Ben diyorum ya, ben.. Kendimi büyütemeyen ben, çocuk ruhumla içimdeki meleği doyurmaya, büyütmeye çalışıyorum. Bu başka bi'şey.. Anlatılanlardan çok farklıymış. 'Anne olunca anlarsın'ın çok ötesinde bi'şeymiş..

12 Eylül 2013 Perşembe

22+1 ♥


Sürpriz!!
Size mi sürpriz, yoksa 'içimde bir melek var' şaşkınlığı yaşayan bana mı sürpriz bilemiyorum tabi. 22 haftadır benimle beslenen, benimle hastalanan, benimle mutlu olup, benimle huzur bulan bir can var içimde, canım kızım, kızımız..

4 Eylül 2013 Çarşamba

Eylül Aniden Gelir



Sabah sekiz aksam beş çalışmıyorum ama maşallah bu saatler arası hep sokaktayım, hep bi'koşturmaca içindeyim.

Yılın en sevdiğim aylarından Eylül gelmiş ve üç günü devirmiş, dördüncü günü yarılamış ama ben farketmedim bile. Öyle ki, her Eylül pek bir romantik olur, pek bir hüzünle karşılarım sonbaharı ama dedim ya farkedemedim bile. Koşturuyorum, araştırıyorum, öğreniyorum. 


Hadi şimdilik ben melekler eşliğinde kahvemi içerken siz de Gökhan Kırdar'dan 'Eylül Aniden Gelir'i dinleyin ;)