Unlara bulanıp, en ince makarnayı kim açarki dedik? Karşılıklı oturup, ağlarken baktık ki, soğana vurduğumuz bıçak darbeleriymiş gözyaşlarımızın sebebi :)
Lokman şef, ince ayrıntıları bizle paylaşırken, pek sevgili canımız kanımız Emircan Soksan da bizi deklanşör sesiyle yalnız bırakmadı :) Ortaya çıkan nefis karelerin devamı, Styleboom'un Facebook sayfasında. Beğenmeyen kaldı mı? => Styleboom
The House Cafe İstiklal'in atölyesinde geçirdiğim o sayılı saatlerin tadı damağımda, şey yani, hep aklımda :p E kendi yaptığımız makarnaların tadı da bir başkaydı tabi :)
Şeker Boom'un tabağı, en süslümüz! :)
Açtık ama nasıl pişireceğiz bu hamurları ? :p
Bunu da hallettik pozu :)
Ekip arkadaşım, boz baykuşum Pink Freud :) Kendisi pek hamarat! :p
Bu güzel gün için Styleboom'a, The House Cafe çalışanlarına ve muhteşem kareleri için Emircan Soksan'a pek çok pek çok teşekkür! :)
bilun o tekli fotografında çok tatlısın :))
YanıtlaSilçook sağol canım :))
YanıtlaSilHouse cafe'nin mutfal atölyesi olduğunu bilmiyordum, çok eğlenceli gözüküyor üstteki makarna da o kadar lezzetli duruyor ki öğle vakti çok canım çekti :)) Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilBlogumuza da bekleriz:
http://betwinus.blogspot.com/
ihihi :) çok teşekkür ederiz :) hemen geliyorum bloga ;) sevgiler :)
YanıtlaSilBütün hamuru açıp 1.5 kilo makarna pişiren tek ekip bizdik, ohh ne de güzeldi :)
YanıtlaSilhemi de tadı ne güzeldi :p
YanıtlaSil