7 Mayıs 2013 Salı

İnstagram | Mutluluk Bahaneleri

Mutlu olmak için çeşitli bahaneler var etrafımda. Bunu yakalamanın ve saklamanın en eğlenceli yolu da İnstagram bence. Anlık duygularımı, anında saklayabiliyorum kendime. Aynı zamanda da paylaşıyorum aynı mecrada..
Kahvenin yanında gelen bir küçük tiramisu beni mutluluktan havalara uçurabilir. Bol kremalı kahve kollarımda ve göbeğimde kiloya dönüşme çabasına girişse de o anki mutluluğumu hiçbir şey bozamaz.


Ortanca, özellikle mor tonlardaki ortanca sebepsiz mutluluğum. Hatırlarsanız gelin çiçeğim de ortancaydı. Severim ve her gün görmek isterim ;)


Karaköy'de arabaların arasından koşarak ya da alt geçitten tünele girerim ve beklerim, beklerim. Gelişiyle ayrı mutlu olurum, hem de nasıl. Hele hava sıcakken, onun gelişiyle serinler ya içim, of of.. :))


Vosvosların bende yarattığı mutluluğu tarif edemiyorum. Huzur, güven, sevgi, aşk ne derseniz.. Vosvosu kullanmak da, başkasının aşkla onu sürmesi de beni mutlu ediyor. Vosvosuna sıkı sıkıya bağlı insanlarla yolda karşılaşıp, selamlaşmak, belli özelliklerinden yaşını tahmin etmek beni çook mutlu ediyor.. Funclup gezileri ise, en harikası <3 


Kapılara olan bağlılığım da hastalık derecesinde olabilir evet ama renkli kapılar hep mutluluğu anlatıyor bana. Sanki hemen o kapının arkasında kalabalık bir aile ve herkes omuz omuza.. Kahkahaları duyar gibi oluyorum, fotoğraftan bile :)

 Bir bardak süt ve bir oyuncak.. Mutlu olmak için şahane 2 neden işte :)


5 yorum:

minikkus dedi ki...

renkli kapı görünce mest olma hastalıgımız aynıymış Bilun, geçmiş olsun sana da :D

Bilun Şen dedi ki...

Hahah kader arkadaşım <3 Öperim koskocaman

Kuzununannesi dedi ki...

canımmmmmm mutlu olma sebebı mınıcık seylerden se eger ıste o hayat yasamaya deger..ne guzel deılmıı..bu arada bol cıkolata kahve ayy benı benden aldı:)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Kapılardaki renk uyumu ortancalarla aynı:)

Bilun Şen dedi ki...

* KOKOS KELEBEK,
Kuzumm benim ya cok tatlisin ve de cok haklisin. Operim kocaman

** ICIMDEN GELDIGI GIBI,
Bu renkler super ama dimi canim ya? :) Operim cok