6 Haziran 2008 Cuma

Sex And The City


Yoğunluktan yazamıyorum ne zamandır. Bu filme gittik geçen hafta 3 kız :) Yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmeyen, bazen sayımız 4'e 5'e de çıksa, ilk 3'ün hiç değişmediği ömürlük dostlar.. Süslendik, püslendik, kıkır kıkır gittik bu moda ikonalarının filmine :)

Yaşam tarzları uçukmuş, Amerika bile böyle değilmiş gibi filme yapılan yorumlara kulaklarımızı tıkayıp, ne de olsa bu bir 'film' dedik, gittik. İyi ki de gitmişiz, çok çok eğlenceli olduğu, vaktin nasıl geçtiğini anlamadığımız kanısında hep beraber buluşunca iyi ki gitmişiz dedik.. Çok sevimliydi.
Kızların (!) çeşit çeşit kıyafetlerine hayran kaldık. Özellikle Sarah Jessica Parker'ın Gladyatör ayakkabılarını çok beğendim. Aslında çok sevmiyordum önceleri ama nedense ona çok yakıştırdım. Sanırım ben de almalıyım onlardan :) Şimdi sizden ricam şu üstteki ayakkabıyı ya da en benzerini nereden bulabileceğim konusunda bana yardımcı olmanız :) Şimdiden çok çoooooooookkkkkkkkkk teşekkürler ve kocaman sevgilerimle..

12 yorum:

Deniz dedi ki...

Biluncuğum, sözkonusu botlara yakından bakmak istersen "http://www.eluxury.com/estore/browse/product_detail.jsp?id=11857499" kendisi 770$ olup, azıcık beklersen çarşı pazar her yerde benzerlerini görebilirsin :) Ben çok gezmediğim için bilemiyorum, "http://images.ninewest.com/images/nw/product/PG.NWSULLIBAN.LBROWLE.PD.jpg" de görebileceğin gibi NineWest'te bir miktar benzeri var. Umarım seveceğin bir tanesini bulabilirsin :)

Adsız dedi ki...

Denizciiiiiimmmm canım benimmm çoook sağolll! Azıcık daha beklemeliyim sanırım :) Gerçi bi'yerde görmüştüm ama hiç dikkat etmedim, o sıra pek beğenmiyordum kendilerini de, hehe. Olmadı Nine West'e düşecek yolum :) Bu arada sana bi'şey sormam lazım Deniz'ciiiiim ;)

Deniz dedi ki...

Biluncum, Cumartesi Hürriyet ekinde, Irmak Ünal giyiyordu :) Bugün gördüm gazeteyi. O nereden almış bilemiyorum, ama dün zara'da biraz benzerini gördüm. Bu da demektir ki çok yakında dağ taş bu tür sandaletlerle dolacak. Eskiden ben herkeste var diye beğensem bile almazdım, şimdi amaaaan diyorum :) Senin gibi arkeolog giymeyecek de kim giyecek gladyatörleri... Benim de hoşuma gitti, mümkünse kahverengi olsun :) Soracağın şey hakkında da Biluncuğum, mailini bekliyorum :*

Adsız dedi ki...

Aslında çok haklısın Denizciim, herkeste olunca pek kıymeti olmuyor ama ben sana mailimi atınca niye özellikle onları istediğimi anlayacaksın :) Hem değil mi, arkeolog giymeyecek de hep Jessica Parker mı giyecek? :) Maile dönüyorum şimdi, kocaman öpüldün Deniz'ciim :))

Adsız dedi ki...

Slm;bu ayakkabılardan derımodda görmüştüm haberin olsun

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim, hemen oraya da bakacağım.
Sevgiler..

Anne ve Bebisi dedi ki...

Biluncugum, cok sukur buldum seni:)

Adsız dedi ki...

Burdayım canım, burdayım :)

Adsız dedi ki...

sevgili kardeşim nasılsın aynısından kınıklı pekdemir markette var. haberin olsun.:)

Adsız dedi ki...

İyiyim Muhlis abicim. Ciddi misin ya? Hemen geliim o zaman oralara ;)
Çok selamlar..

Adsız dedi ki...

Benim tarzım ben bayılıyorum bu tür ayakkabılara.yalnız fazla topuk sevmiyorum.Ayakkabı ayağımda rahat olmalı.Umarım biran önce kavuşursun.Herşey gönlünce olsun.Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Çok sağol Mehtap'cım. Ben de topuklu giyemiyorum hiç ama özel bir gün için istiyorum bu ayakkabıları :)
Sevgilerimle, öptüm çok :)