26 Mayıs 2010 Çarşamba

Yumuşacık Yumoş Extra


Geçtiğimiz ay FikriMühim'den mis gibi kokan bir paket geldi. Tabi buna en çok annem sevindi. Paketten çıkan minik yumoş havlu da mis gibi kokuyor :)

Annem o akşam Yumoş Extra ile yıkadı çamaşırları. Gece astığı o çamaşırlar beni yataktan kaldırdı resmen :) Nasıl bir temiz kokudur bu?
Yumoş'la yıkanan kıyafetlerime parfüm sıkamıyorum, o kadar güzel kokuyor ki kıyamıyorum o kokunun gitmesine :)

FikriMühim ürünü tanıtırken,

Ürünümüz sizi bir aşkla tanıştırıyor. Bu aşk, kokuların sizi saran kalıcı aşkı... Mikrokapsüllü Yumoş Extra, 3 ayrı çiçek kokusuna sahip yeni serisini sizlerle tanıştırmak için büyük bir heyecan duyuyor.


Mikrokapsüllü Yumoş Extralar, konsantre olmasıyla evinizde hem bütçenizi rahatlatacak hem de yumuşacık ve mis gibi kokan çamaşırlara sahip olmanızı sağlayarak siz ve dostlarınıza benzersiz bir yenilik ile tanışma fırsatı yaratacak.

diyor..
Çok haklı çookkk :)

4 yorum:

sunset dedi ki...

havluya bayıldımm bana gelmedi bu kampanya :(

Diwonderland dedi ki...

Bende de çamaşır kokusu hastalığı vardır bayılırıö çamşırları aslınca gider gelir koklarım vee pembe yumoş extra kullanıyorum bayılıyorum kokusuna:)

Bilun ŞEN dedi ki...

* SUNSET,
mis gibi kokuyor üstelik, o kağıtlara bile sinmiş kokusu :)

** DIMPLE,
ayyy mis gibi dimi canım ya? bayıldım valla, üstümü kokluyorum ben de devamlı :))

Adsız dedi ki...

bu ürünü çıkarırken hayvanlara yaşattıkları acıların resimlerini görseydiniz inanın böyle demezdiniz.temizlik kokusu,temizleyici özelliği çok iyi olabilir ama milyonlarca hayvan canlı canlı acı çektirilerek can çekişerek ölüyor..buna dur demek bizim elimizde!onlara prim vermeyelim,hayvanlara bu işkenceyi yapmayalım..