19 Şubat 2012 Pazar

#MSpijamapartisi


Sevgililer Gününü kız kıza geçirelim en eğlencelisinden diye gelen bir teklifi kim geri çevirebilirki?


Birbirinden leziz ikramlar da cabası :)


Cindrella ve Miray'ın o şapşahane partisi için kendimizi geçtiğimiz pazartesi SwissOtel Living'de bulduk.. Marks & Spencer'ın bize özel hazırladığı hediye ve pijamalarla, Filiz Özkol'un tarotuyla, Fransız şefimizin risottosuyla ve gecenin sonunda yaptığımız yastık savaşıyla en eğlencelisinden bir gece geçirdik..


Kızkıza partilerken, içeri ropdöşambırıyla Koray Caner girdi ve zaten halihazırda bizimle olan playlistine kendisi de eşlik etti :)





11 yorum:

Syhn dedi ki...

en güzel sevgililer günü! :)

backup dedi ki...

ne kadar eğlenceli

Berna B. dedi ki...

Sizi eskiden beri takip ediyordum ama son zamanlarda bu kişilerin kervanına katılmanız beni rahatsız etti. Sürekli aynı yerde aynı insanlar, iki kuruş için bence değmez ama karar yine sizin.

Bilun ŞEN dedi ki...

Sevgili Berna B,
Kişilerin kervanından kastınızı anlamadım, hele iki kuruş yakıştırmanızı. İnanın hiçbir proje, davet vs'den para almıyorum. Arkadaşlarımla aramdaki ilişki de yalnızca arkadaşlık ve birlikte iyi zaman geçirmek.. En azından benim açımdan böyle..
Öyle olmasa bütün davetlere koşa koşa giderdim emin olun, ben yalnızca iyi ve eğlenceli vakit geçirebileceğim davetlere iştirak ediyorum.
Üstelik, kervan diye bahsettiğiniz kişiler ailecek görüştüğümüz kişiler ve beni düğünümde de yalnız bırakmadılar.
Son zamanlarda bloggerlara yapılan yakıştırmaları benim 6 yıldır çıkarsızca yazdığım bloguma sıçratacaksanız okumazsınız, olur biter..
Sevgiler..

minikkus dedi ki...

ya senin nekadar içten gülen bi yüzün ve böyle insanın bagrına basası bi tipin var yaa, çok sevimlisin, bıcır bıcırsın:) pijamalı halini de görünce dayanamadım bi laf atiyim istedim:)
ben kuş, minikkuş hehee:)

chunlibeauty dedi ki...

bence harika bir eğlence olmuş.. :D Resimler muhteşem görünüyor..!

Bilun ŞEN dedi ki...

* SYHN,
En eğlencelisi :)

** BACKUP,,
Çok teşekkürler :)

Bilun ŞEN dedi ki...

* MİNİKKUŞ,
Minikkuşummmm çok teşekkür ederim, nasıl sıcak bir yorum bu böyle, nasıl mutlu oldum anlatamam :) En kısa zamanda görüşüp, sarılalım inşallaa :) Muck!

CHUNLİ BEAUTY,
Canımmmm çok teşekkürler, mucks..

minikkus dedi ki...

dinimiz amin :)

Gaby de Modacapital dedi ki...

I like the pics!
so funny :)

Bilun ŞEN dedi ki...

Thanks Gaby :)