4 Nisan 2008 Cuma

Freelance-im

Canım Esra'cım çok faydalı ve akılcı bi'şey yapmış, bir arkadaşıyla.. Çoğu insanın iş bulmadaki zorluğunu göz önünde bulundurmuş ve yararlı bir hareketi başlatmış iki güzel insan. Esra'nın kendi sayfasında yazdığı açıklayıcı yazıyı aşağıya ekliyorum. Siz de freelance iş ve eleman bulma zorluğu içindeyseniz, inanın çok başarılı, yararlı bir sayfaya gideceksiniz.. Esra'cığım, bu güzel düşüncen için çok çok teşekkürler sana, akıllı ve yardımsever arkadaşım benim!!

Okuldan mezun olduktan sonra, kendi işimin haricinde Freelance bir şeyler de yapmayı çok arzuluyordum fakat iş bulmada ciddi sıkıntılar yaşıyordum.

Türkiye'de iş verenler güven eksikliğinden dolayı freelancerlarla çalışmak istemiyorlar. Bu sebepten dolayı, iş bulmak da sıkıntı çekiyordum. Benim gibi freelance çalışmak isteyen bir çok kişinin de, aynı sorunu yaşadığını farkettim. Bu yüzden, arkadaşım Seda ile birlikte Freelance-im'i kurmaya karar verdik. Bunu yaparken de amacımız Freelancerlar ve iş verenleri aynı platformda bir araya getirmekti. Bundan sonraki amacımız ise, daha çok kişiye ulaşıp, bizimle aynı sıkıntıları yaşayanlara biraz olsun yardımcı olabilmek.

Eğer sizin de freelance işe veya elemana ihtiyacınız varsa freelanceim@gmail.com kendi tanıtım yazınızı gönderin ve biz de en kısa zamanda yayınlayalım.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

destek için sağol meleğimm

Adsız dedi ki...

Asıl melek sensin! Sen başlattın bu desteği :) Çok güzel bi'şey yapıyorlar ama dimi canım.. Çok heyecanlıyım bu yüzden..

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

bilun'cum desteğin için çok teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Ne demek Esra'cım, görevimiz ;)

Adsız dedi ki...

Kesinlikle birtanem canım benim seninle konuşmak iyi geldi öperim canısımı ve Esra'mızı da muck

Adsız dedi ki...

Canım benim ben de seni öperim çok, iyi bak kendine!! Dikkatli ol!