14 Ocak 2009 Çarşamba

Bu İsme Dikkat: LaCheen

Evet bu isme dikkat. Çok yakında büyük bir butiğin önünde başınızı kaldırdığınızda bu isimle karşılaşmanız an meselesi.

Bir gün baktım ki; 'Bu Etek Satılık' diye bir başlık. 'Oh' dedim, 'başladı nihayet!' Apar topar, istedim ben alayım, LaCheen markasından giyineyim artık diye. Bütün diktiklerine özenerek, beğenerek bakıyordum hep. 'Ah keşke' diyordum, 'keşke satsa'..
Sözün özü, o eteği ben alamadım. Hiç önemli değil :) Alan, güle güle, en iyi günlerde giysin :)

Laçin gerçekten çok güzel dikiyor. Hatırlarsanız çantasını almıştım ben. Buradan inceleyebilirsiniz. O yazının da bu yazının da başlığına tıklarsanız Laçin'in dükkanına gideceksiniz. Fotoğraflara tıkladığınızda ise, Laçin'in birbirinden güzel tasarımlarının bulunduğu blogunu ziyaret etme şansını bulacaksınız.

Dedim ya çok güzel dikiyor, sağlam da dikiyor. Ah o çanta ne kahrımı çekti de bir of demedi :) Tasarımlarına ve kombinlerine de hayranım Laçin'in. İçimdeki dişiyi çıkardı ortaya :) Topuklu topuklu ayakkabılar, botlar, çizmeler alındı hemen :)

Bu arada fotoğrafta da gördüğünüz kuyruklu yeleğe hiç niyetlenmeyiniz. Zira o artık benim :) Muhteşemsin Laçin!

Ne diyordum? Çok çok büyük bir butik.. Bir gün hepimizin gardrobunda en az bir tane LaCheen marka giysimiz olacak. (Gerçi benim niyetim tüm gardrobumun LaCheen'le dolu olması). Dediydi dersiniz..

Ne desem az efendim. Buyurun, siz de hayran kalın..

10 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Canım benim, valla bu saatte okudum kıpkırmızı oldum. Utandım...
Bütün yazdıkların senin güzel görüşlerin. İnşallah dediklerin de gerçekleşir bir gün. (Şu an bir butiğimin olması ne kadar uzak gözükse de...)
En iyi, en mutlu günlerinde giy canım yeleği inan dolabımda durmasından daha mutlu etti senin alman.

Bilun ŞEN dedi ki...

İnan ne söylesem az Laçin'cim, hepsini ve çok daha fazlasını hakediyorsun çünkü. O kadar güzel ki anlatamıyorum bile. Ama kıymetini biliyorum, hem çantanın hem yeleğin :)
Butik de yavaş yavaş yaklaşıyor bence, bak ilk adımı attın. Gerisi hızla gelecek inşallah.
Tarzın ayrı güzel, duruşun ayrı. Kibarlığınla, iyi yüreğinle zaten tüm güzellikleri hakediyorsun. İstediğin herşey gönlünce olsun..
Öpüyorum kocaman!

Basak dedi ki...

sevgili Bilun sana yar olmayan eteğin sahibi benim sanırsam:))))) Hani şu püsküllüyü diyorsun değil mi??? Ben de görürü görmez vurulmuştum, daha hızlı davranmışım sanırım:) Görüşlerine katılıyorum, Lacheen gerçek bir tasarımcı. Ben etek için havalrın ısınmasını bekliyorum, sonra çok canlara yancak:))))))))

Bilun ŞEN dedi ki...

Aaa Başak'cım sen miydin? :) İyi günlerde, en güzel anlarında giy canım. Havalar ısınınca bi'fotoğraf isterim etekle ;) Bence de çok can yakacak :) Güle güle kullan..

Flame dedi ki...

Lacheen bencede çoook başarılı...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Tek kelimeyle harika, Lacheen'in ellerine saglik, cok guzel seyler yapiyor gercekten :)) Gule gule giy yelegini :))

Bilun ŞEN dedi ki...

Çok teşekkür ederim Moonsun'cum :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Biluncum, yelegin geldikten sonra giyip fotograflamayi unutmaaa :))

Bilun ŞEN dedi ki...

Moonish'cim yeleğim geldi aslında. Hatta pazar günü giydim :) Ama fotoğraflamadım :( En yakın zamanda "sana özel" olarak fotoğraflayacağım :) Öpüyorum çok!

Adsız dedi ki...

laçini bende ilgiyle takip ediyorum ve aramızda ufakta olsa birkaç alışveriş oldu onu sonsuz tebrik ediyorum ve arkasında olduğumuzu bilmesini istiyorum sevgiler