3 Mart 2009 Salı

Pathology

Cumartesi akşamı çok yakın bir arkadaşımla izlemek için film almaya gittik. Bilenler bilir; ben gerilim filmi severim. Ama ne sevgilim ne de yakın arkadaşlarım pek hoşlanmaz bundan. Baktım ki Beste, elinde 'Kadavra'yı tutmuş bana doğru sallıyor, havada kaptım tabi. Ne o? Kırk yılda bir yakın bir arkadaşımla gerilim filmi izleyeceğim. Meğer Heroes'den sevdiği Milo Ventimiglia var diyeymiş, benim gönlümün olmasını isteyişi :) Neyse..

Ne anlatabileceğim bir konusu ne başka bi'şey.. Bol bol kan, kemik kırma sesleri ve saçma sapan sevlşme sahneleri olan bir film. Ne konu konuydu, ne de oyunculuk oyunculuktu. Resmen boşa vakit harcamak gibi geldi bana. İzleyip de beğenen varsa, saygım da sonsuz, belirtmeden geçmeyeyim. Ama önceden uyarmak benimki aslında, insanlık namına :)

Okulu dereceyle bitiren bir doktor (Milo Ventimiglia) geldiği patholoji servisinde dönen aptalca bir öldürme oyununa -neredeyse- hiç yadırgamadan dahil oluyor. "Olaylar da bundan sonra başlıyor" demeyi çok isterdim ama maalesef öyle sürükleyici bir yanı yok. Aptala döndüm izlerken.. Anlamsız.. Korku ve gerilimle alakası yok. Yine de haksızlık etmeyeyim, insanları kesip biçerlerken geriliyorsunuz. Ama zaten filmin geçtiği yer otopsi yapılan bir yer, yani ölüler var etrafta. Ölümün adı bile insanı geriyor zaten.

9 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Yaaa Bilun yapma gozunu sevem :)) Ben de istemem yan cebime diyenlerdenim ama korku filmlerini elimde kitap ya da yastik paravan seklinde izlerim :P tabii yanimda biri olacak illaki :P Ayyy ben cok korkarim :)

Flame dedi ki...

Bende de Liv Tyler'ın Ziyaretçiler filmi hayal kırıklığı yaşatmıştı :(

Bilun ŞEN dedi ki...

* Tatlı Moonish'im benim. Gözümde canlandırdım şimdi o halini :) :) Sarıl kocişine, korkma ;)

** Flame'cim, onu yalnız izlemiştim ben ve hayli gerilmiştim ama korkmadım - ki o kadar korku filmi sevmeme rağmen baya bi'ödleğimdir- :) Hatta bir film daha vardı, 'Onlar' diye. Konusu hemen hemen aynıydı ama katiller 13-15 yaşları arasındaki çocuklardı. O tam bir hayal kırıklığıydı. Hepsini geçtim 'Kadavra' kadar hayal kırıklığı yaşatan bir film yok hayatımda Flame'cim :) 'Onlar'a bile razıyım yani :)
Öpüyorum çok!

AskinAy dedi ki...

izlemedim gülüm,izlenilecek olmadigini bizlere aktarmis olmanda iyi oldu hani:))tesekkürler öptüm seni sevgilerimle..

Bilun ŞEN dedi ki...

Ben de öptüm seni canım benim..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bol kan,kemik kırma sesleri olayına koptum Bilun çok komiksin...izlemek istesemde bu söylediğin aklıma gelir gülerim ben bu flime...:)

Bilun ŞEN dedi ki...

Ama hakikaten öyle :) Böyle kerpetenin büyüğü ve çatır çutur :S ay neyse :)

Barbygirl_here dedi ki...

Merhaba,
Ben de bu filmi hic begenmemistim...
Nerede korku filmi bulsak izliyoruz hemen :)
Sana onerim: Frontiers, bulup izlersen pisman olmazsin :)Bol kan, her zamanki gibi ama inanilmaz gerilim ve korku var :)

Sevgiler...

Bilun ŞEN dedi ki...

Merhaba FerahFeza, çok çok teşekkürler önerin için, hemen bu haftasonu izleyeceğim :)
Sevgilerimle..