5 Şubat 2011 Cumartesi

Bloggers & Designers


Building'den gelen heyecan dolu maille farklı bir proje başladı.
Projeye göre bloggerlar, Building'in designerları ile eşleşecek ve her tasarımcı eşleştiği bloggera özel tasarım yapacak, sonra da bu tasarımların fotoğraf çekimi ile özel bir partide tanıtımı yapılacak.
Geçtiğimiz günlerde Building'de tasarımcı ve bloggerlar olarak buluştuk ve o uzun, rengarenk şekerlemelerle dolu masada kuramızı çektik ve projenin startını verdik.


Ben bu projede iki tasarımcı ile eşleştim.

İlki, Berra Yurtman.
Sevgili Berra, bez çanta ve t-shirtlere birbirinden ilginç mesajlar yazıyor. 
Eğlenceli sloganlar ve grafik tasarımlarla süslü, Berry marka t-shirt ve su geçirmez özellikteki çantalara Galata Building'den ve www.berryshop.net'ten ulaşabilirsiniz. Facebook grubu da burada.
Berra'nın ürünleri geri dönüşüm özelliği taşıyor ve kanserojen madde içermeyen su bazlı boyalarla süsleniyor.
Geçtiğimiz hafta buluşup, proje ile ilgili konuştuk sevgili Berra ile. İki farklı mesaj içeren çanta hazırlıyor Berra bana. Biri blogger yönümü, diğeri arkeolog yönümü vurgulayacak.
İşte sevgili Berra'nın tasarımlarından bazıları,



-----------------------------------------------------------

Eşleştiğim ikinci tasarımcı ise, Nazlı Ceylan Balduk.
Nazlı Ceylan, kendi adını taşıyan markasıyla Kahraman Maraş'ta moda severler için doğayı, gökkuşağını ve eski filmleri üzerinize giydiriyor. Nazlı Ceylan'ın hedefi orta yaş kadını aslında, 34-36 beden değil de daha büyük bedenleri zayıf gösteren tasarımlar yapmayı tercih ediyor.
Onun tasarımlarını, Aşk-ı Memnu adli dizide 'Peyker' karakterinden hatırlayabilirsiniz.
Ben salı günü, Serapcım ile sevgili Ceylan'ın yanına gidiyorum. Hem tanışacağız, hem sohbet edeceğiz, hem de Maraş'ı gezeceğiz.
Nazlı Ceylan, doğal kumaş ve doğal taşlarla ortaya çıkardığı tasarımlarını yalnızca Maraşlıların beğenisine değil, Hillside Beach Club - Fethiye, Akmerkez Fashion Up - İstanbul, Galata Building'deki tasarımlarıyla da daha geniş kitlelere sunuyor. 
Döndüğümde daha ayrıntılı yazmış olurum sevgili Ceylan ile ilgili ama bi'kaç tasarımını aşağıdan görebilirsiniz.
Nazlı Ceylan'ın facebook grubuna buradan, sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.



***************************
Bu güzel proje için Building'e kocaman teşekkürler :)

Hiç yorum yok: