22 Şubat 2011 Salı

Nazlı Ceylan ile kaynaşma (Bloggers & Designers @ Building)

Bu yazıda sevgili Ceylan ile nasıl tanıştığımızı yazdıktan sonra sıra kaynaşma evresinde :) Gerçi Ceylan'ı tanıyıp da kaynaşmamak imkansız :)


Butiğinde dinlendikten sonra bizi meşhur MADO'ya götürdü. Annesi, kardeşi, Ceylan, Serap ve ben Yaşar Pastanesi'nden doğup, ünü şehirler arası dolaşan Mado'da öğlen yemeğimizi yedik, ama ne yemek! :) Her çeşit kebap, et, mantı, tatlı ne varsa. 


Günün yıldızı elbette kesme dondurma oldu. Salep'ten yapılan ve her dondurma dondurma değildir sloganıyla midemizi şenlendiren dondurmamızı yedikten sonra, arkeolog olduğumu bildiklerinden, bizi Germanicia antik kentine götürdüler.Ceylan, mozaiklerin bulunduğunu söylediğinde açıkçası bu kadar eksiksiz ve güzel olabileceklerini tahmin etmemiştim. Bu kent ile ilgili ayrıntılı olarak parkeoloji.com'da yazacağım.


Daha sonra tekrar butiğe dönüp, atölyeyi, kumaşları, modelleri inceleyip, birbirinden güzel, taşlı kıyafetleri denedik :)












Ceylan, Betül ve ben Serap'a poz verdikten sonra, Serap da Ceylan'la bana poz verdi :)




Maraş gezimiz ise, bir sonraki postta :)



Nazlı Ceylan'ın web sayfasına buradan,
Facebook grubuna buradan ulaşabilirsiniz.

Nazlı Ceylan Satış Noktaları:
Kahramanmaraş Showroom,
Hillside Beach Club Fethiye,
Building Tünel - İstanbul,
Akmerkez Fashion Up - İstanbul.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

biluncum ne kadar şanslısın...ne güzel yerler görüp gelmişsin...öle güzel anlatmışsın ki hemen kalkıp gidip maraş'ı göresim geldi!bi sonraki postunu sabırsızlıkla bekliyorum:)

RABİA SARI dedi ki...

biuncum buarada azönce yorum yazdım ama adsız seçeneğini işaretleyip gönderdiğimde kim olduğumu bilemeyeceksin.ben rabia sarı:) yorumun altına adımı yazmayı unutmuşum:)) adımın gözükmesi önemli deil...sadece kimin yazdığını bilmek istersin die tekrar mesaj atayım dedim...
RABİA SARI