4 Mayıs 2011 Çarşamba

Koş koş Nike!


Nike Running Türkiye, Türkiye’de koşucuların ilham, motivasyon ve etkinliklerini paylaşabilmeleri için kurulmuş bir kulüp. Kulübün resmi facebook sayfası: http://www.facebook.com/nikerunningturkiye 


Nike, spor tutkunu gençler ve koşmayı hayatının bir parçası olarak görenler için 5 üniversitenin 6 kampusunda Run Freeks adını verdiği koşular yapıyor. Her salı ve perşembe düzenlenen koşulara giderek daha çok öğrenci katılıyor. Nike’ın buradaki amacı sadece koşmak değil, gençlere sporun eğlenceli tarafını da göstermek. Bu doğrultuda çeşitli üniversitelerde yaptıkları koşulara eğlence katıyorlar ve kostümlerle koşulan koşular bahar şenliği havasında gerçekleşiyor.

Run Freeks; İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, Boğaziçi Üniversitesi Güney ve Kilyos Kampüsleri, Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsü ve Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde öğrencileri start noktasına bekliyor. Her salı ve perşembe günleri yapılan koşulara; facebook.com/nikerunningturkiye adresinden başvuruda bulunulabiliyor.

Hiç yorum yok: