24 Ocak 2012 Salı

MFB | Live, Love, Eat, Diet & Do it!


Ne zaman pazartesi gelse, ne zaman diyet mevzuu açılsa, sanki hep lezzetsiz, kuru ve bir lokma ile öğünü geçiştirmeye çalışacağız gibi gelir bana. Ve yedikçe mutlu olan biri olduğumdan, hiç yanaşmadım diyet olayına.
Geçenlerde kapımı çalan bir kutu 'lezzetli' ve düşük kalorili abur cuburları görünce 'diyet'e bakış açım değişti ve bunun sağlıklı yaşamın bir parçası olduğunu kabullendim.




MFB, 2008 yılından beri kişiye özel bir beslenme programı sunan, sevdiğimiz tatlardan vazgeçmeden sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo verdirmeyi sağlayan bir oluşum.

Farklı ihtiyaçlara göre hazırlanan İncecik, Vejetaryen, Glisemik endeks, 60+, Entolerans, Detoks vb 12 ayrı paketiyle MFB, patenti kendisine ait bir beslenme sistemi olan BodyWatchers’ı uygulayarak hem sağlığınızı hem formunuzu korumanıza yardımcı oluyor.

Hiçbir katkı maddesi, raf ömrü uzatıcı ve koruyucu madde kullanılmadan hazırlanan menüler, kişiye özel ihtiyaç ve tercihler doğrultusunda MFB beslenme uzmanları tarafından belirlenip MFB’ nin endüstriyel mutfağında konusunda uzman şefler tarafından hazırlanıyor ve istenilen adrese her gün taze olarak teslim ediliyor.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilir, hangi paket size uygun öğrenebilirsiniz.

7 yorum:

ne var ne yok ? dedi ki...

Bu tarz sitelere sıcak bakamıyorum bir türlü öğün öğün salatama kadar göndermesi mantıksız geliyor ben dayanamam zaten diyorum şans vermek lazım aslında..

Bilun ŞEN dedi ki...

Diyet mönüleri de hep aynı, bilmem kaç tane zeytin, şu kadar peynir, ara öğün elma, öğlen ızgara,salata.
Bilemiyorum tabi ama farklı tadlar barındırması ve benim gibi abur cubursuz duramayanlar için iyi bir seçenek gibi duruyor :)
Deneyip, devam etmek isteyenlere başarılar :) Ama ben cipssiz duramıyorum o ayrı :)
Çook sevgiler..

Pinecone Stew dedi ki...

Have a SUPER week!

Adsız dedi ki...

Truly when someone doesn't know then its up to other visitors that they will assist, so here it occurs.

Have a look at my site ... video reviews

Adsız dedi ki...

Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I
guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly
enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for rookie blog writers? I'd certainly appreciate it.



Also visit my weblog ... special compilation

Adsız dedi ki...

I am curious to find out what blog platform you have been
utilizing? I'm experiencing some small security problems with my latest site and I would like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions?

My webpage; video reviews

Adsız dedi ki...

Hi, all the time i used to check weblog posts here early in the daylight, since i love to
find out more and more.

Feel free to visit my homepage only the best review