15 Nisan 2012 Pazar

10.000 Kadın Girişimcilik Programı

Özyeğin Üniversitesi’nin Goldman Sachs ile birlikte yürüttüğü 10.000 Kadın Girişimci Sertifika Programı'nın 4. Dönem mezunlarındanım. Bu program dünya çapında 42 ülkede yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi aslında.


Büyüme potansiyeli yüksek bir işe sahip olan ve işini büyütmek isteyen kadın girişimcilere burslu olarak sağlanan eğitimlere katılanlar, Goldman Sachs ve Özyeğin Üniversitesi tarafından geliştirilen kriterlere göre seçiliyor.
10.000 Kadın Girişimci Sertifika Programı kapsamında seçilen kadın girişimcilere 3 aya yayılmış bir süre içerisinde toplam 6 haftada 173 saat eğitim veriliyor. Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü’nde yürütülecek program süresince katılımcılar, Girişimciliğin Temel İlkeleri, Pazarlama ve Satış, Sermayeye Erişim, Muhasebe ve Finans, Süreç Yönetimi ve Organizasyonel Planlama, İş Planı Geliştirme ve Değerlendirme gibi dersleri alma imkânına sahip oluyorlar.
Eğitimler her katılımcıya program süresince sağlanacak dizüstü bilgisayarlar desteğinde gerçekleştiriliyor. Eğitim dili Türkçe olan dersler, Özyeğin Üniversitesi akademisyenlerinin yanı sıra kendi alanında uzman profesyonel danışman/eğitmen ve konuk konuşmacılar tarafından veriliyor.

3. yıl başvuruları için son gün 20 Nisan!

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Programı anlatmak için Derya Baykal'ı ziyaret ettik:


1 Nisan'da Sabah Gazetesi'nde yer aldık:

Hiç yorum yok: