30 Temmuz 2013 Salı

Uzanmışım Kumsala

Tatil beni derinden derinden çağırıyor. Çağırıyor da kalkıp, giden var mı? Henüz yok :) Tatile giden yok diye, tatil alışverişini öteleyecek değiliz ama..

Alışverişe mayo ile başlarsak... 
Why So Serious marka bu mayolar, doğayı, yaşamayı, sevmeyi ve eğlenmeyi seven tüm kadınlar için birbirinden farklı seçeneklerle gözlerimizi dolduruyor. Ah o renkler, o desenler.. :) Şimdilik mayo ile yolculuğuna başlayan Why So Serious önümüzdeki sezon için tasarlanan tayt, super stretch elbiseler ve bodysuit gibi yan ürünleriyle bizleri merakta bırakıyor. Mayolara buradan, üstelik de indirimli olarak ulaşabilirsiniz.



Ya bikiniler? Ruh halime göre, istediğim gibi karıştırabildiğim puzzle parçaları ;) Şu ara Penti'de nefis bir indirim söz konusu. Tatil öncesi değerlendirmek lazım ;) 



Güneş tepede, en sıcak haliyle selamını çakarken, başımıza geçirdiğimiz en süslüsünden birer şapkayla biz de onu selamlarız ;) Şapkalar, Bilun Design. Üstelik indirimde ;)



Tatil denizsiz, plaj çantasız olmaz efendim ;) 



Sıcacık kumlardan narin, bakımlı ayaklarımızı korumak da terlik / sandaletlerin işi. O kaba görüntüsü ve ilk giyildiğinde afedersiniz ama oduna basıyor hissini atlattınız mı Birkenstock'tan rahatı yok.



Kumsala uzandık, yakıcı güneş tepede. Şapkamız başımızda, çantamız yanı başımızda. Çantanın içindeki olmazsa olmazlar ne peki? Elbette güneş gözlüğü, güneş kremi ve kitap! Yüzüme tek yakışan Rayban Aviator güneş gözlüğü, Sebamed Parabensiz koruyucu krem ve bu aralar elimden düşmeyen kitabımla sahilde, denize karşı bir ayak fotoğrafı çekmeye hazırım artık :)

5 yorum:

darkolivee dedi ki...

ohhh sıkıcı ofis masamda her an güneşlenmek için uzanabilirim :D
o kadar iyi geldi yani :D

Bilun Şen dedi ki...

Yaşasın o zaman :D

Unknown dedi ki...

Penti indirimine ben de tam bir bodoslama dalanlardanım ve bu seneki çıkarmam da geçen seneki gibi olmasa da hayli başarılı. :)
Ve Bilun Design şapkalar yine çok harikalaaar! :)

Kuzununannesi dedi ki...

mayolara ısınamıyorum ben soyle ıstedıgım gıbı bulursam o ayrı :) ama tatıle cıkmak suan senın ıcın en sahanesıııı yuppiiiiiiiii :)

Bilun Şen dedi ki...

* BURCU KOLAT,
Burcummm yerim seni :))

** KOKOŞ KELEBEK,
Ahh tatil, ahhh <3