9 Ekim 2013 Çarşamba

26 Hafta!


Hayatımdan 26 Hafta geçti ama ne geçme. Ne heyecan, ne mutluluk, ne coşkuyla. 
Önceden ne yapıyormuşuz diyoruz durup, durup. Amaç her zaman var ama bu çok başka bi'şey. Hala bir bebeğimiz olacağı için yaşadığımız mutluluğu kelimelere dökemiyoruz. Hep diyorum, Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin, aratmasın.

Göbek aldı başını gidiyor. 4 haftada değişen tipimi, nereye dönsem çarptığım göbeği, toplu taşımalarda bana yer verme yarışına girenleri hala benimseyebilmiş değilim ama minik kızımın tepiklerini, o minnacık gerdiği ayaklarını hissetmek ve onu böyle benimsemek çok başka bi'şey. Eveeet, buraya bir Maşallah sıkıştıralım mı? :))


Saadet ve Sibel teyzelerle yaptığımız, afedersiniz ama ;) "pazartesi sendromu da neymiş" ana temalı kahvaltı için daha önce doğum günüm için tercih ettiğimiz Radika'yı seçtik. Hatta o zaman pastamın üzerine +1 iliştirilmişti kocişim tarafından, minik prensesimizi temsilen. Hoş o zaman hep erkeğe benziyordu bebeğimiz doktorumuzca, ilk kez ikili testte Tolga Ergin'den 'büyük ihtimal kız' lafını duyduk ve ondan 4 hafta sonra yani 16 haftalıkken de kesinleşmiş oldu cinsiyet bilmecesi :)  


İyice alıştı sanırım bizimki her gün sokaklarda olmaya, dolaşmaya, gezmelere. Dün öğlene kadar battaniye altında yatayım dedim de resmen "kalksana" vuruşlarına maruz kaldım :) Sonra kalkıp, dolaşmaya başlayınca çıt yok. Ha bir de babasının sesine pek duyarlı. Ne zaman sesini duysa bir harekettir gidiyor maşallah. Bazen de resmen oyun oynadığını düşünüyorum. Onun sesi kesilince vuruyor, seslenince duruyor :) 


9 yorum:

Unknown dedi ki...

Yazdıkların da guzel fotograflarin da bana sabah nesesi oldu desem! :) kirk bin kere masallah size guzel Bilun'um! Bir de evet bizim artik kavusma vaktimiz gelmis, o gobecigi kacirmamaliyim! ♥ :)

plndrkn dedi ki...

Senin gibi sürekli gülen ve pozitif enerjisini güneş gibi etrafına saçan bir annesi olacağı için minik çok şanslı... Maşallahlar anne-kız sizin olsun bu gün ;)

mervetandogan dedi ki...

36 haftalık hamileyim bende biluncum benim meleğim de babacığına aşık :) bu vakte kadar bebek düşünmediğim için kendime acıyorum zaman zaman çünki gerçek bir mucize küçük kızlarımız umarım sağlıkla kucağımıza alırız :)

Serap dedi ki...

Allahım hala inanamıyorum :) Bilun kuşun bebeği olacak <3

Fatma dedi ki...

Maşallah:))

Bilun Şen dedi ki...

* BURCU KOLAT,
Burcu'mmm canımın içiii, öperim kocaman! Kavuşmalı en acilinden canım benimm <3

** PLNDRKN,
Hii nasıl güzel bir yorum <3 Çok çok kocaman teşekkürler :) Öperim çokça!!

*** MERVE TANDOĞAN,
MErvecimm ne az kalmış, ne güzel. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin <3
Ay hakikaten nasıl bu zamana kadar beklemişiz diyorum ben de :))
Kızını da seni de kocaman öptüm <3 KAvuştuğunuzda haber isterim ;)

**** SERAP,
Ehuah :) Bazen ben de inanamıyorum <3

***** FADİS HERTELDEN,
Çoook teşekkürler :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Gördüğüm en tatlı-neşeli, en pozitif anne adaylarından birisin Biluncum hayırlısı ile iyi haberlerini bekliyorum.

Bilun Şen dedi ki...

Canım benim, canım!! Çoook teşekkürler güzel sözlerine. Öpüyorum çok çok <3

Yazar Ev dedi ki...

Herdaim neşeniz yüzünüzden eksik olmasın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..