16 Nisan 2014 Çarşamba

Doğum İçin Hastane Hediyelerimiz ve Süsleme

Pera'cım bugün hayattaki 3. ayını doldurmuşken, gülücüklerle bizi selamlarken, onunla ilgilenmiyorsak sesleniyorken, meme ardına saklanıp, saklanıp gülücükler ve hatta kahkahalarla dikkatini çeken şeylere oyunlar yapıyorken, zaten hareketli olan bünyesi yeni hareketler edinmişken ben de artık hastane süslemelerimizi ve hediyelerimizi yazayım dedim..


Bebeğimin cinsiyetini öğrenir öğrenmez soluğu Eminönü'de aldık, Sibel ve Saadet'le. Sallanan atlı bi'şeyler almak vardı hayalimde ve girdiğim ilk dükkanda bu sallanan atlı çerçeveleri görünce çok beğendik ve Pera Nil'in doğum hediyesi olarak onları vermeye karar verdik. Daha sonra sevgili Derya'nın yaptığı süslemelere uygun olarak Zebra şeklindeki mumlardan da aldı Sibel, doğuma birkaç gün kala :) İlk fotoğrafta arkada görünen sallanan at şeklindeki duvar panosu da yine Derya'nın el emeği. Kendisine instagram hesabından ve web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Anı defteri ve kalem ilk yaptıklarımdan. 


Lohusa kadehleri, kullan-at plastik bardaklar ve diğer süslemelere uygun renklerde kurdele ve incilerle süsledim. Tepsi ise, Nevin'in hediyesiydi. Aynalı olması çok hoşuma gidiyor. Kenarlarına fiyonk ekledim.


Hoş geldin Pera Nil yazısı, Save A Love
 

Su şişesi etiketlerimiz de Save A Love ♥ Aslında ben aceleci davranıp, bir sürü şeyi, alıp, yapmamış olsaydım bence bir bütün olarak Derya çooook daha rahat çalışabilirdi ama bu seferlik böyle oldu :) 


Minik hatıralarımızı koymak için sevgili Derya bir de karton torba hazırladı ve beni benden aldı ♥ => Save A Love

 
 Etietlerimizi de sevgili Derya şahane sallanan at tasarımıyla süsledi.


Badem şekersiz doğum olmaz dedik ve The Company'den aldığımız tavşanlı kavanozla ikram ettik.


Bu bebek arabası sepeti de çok beğenmiştim ve nedense son ana kadar almamışım. Doğumdan bir hafta önce falandı sanıyorum, Eminönü yolunu tutup, onu da aldık ve kurdele ile fisto ekleyerek tam istediğim kıvama getirdim :) Organze keselere koyduğumuz sallanan atlı çerçevelerimizi bu sepete koyduk.  

Diğer yuvarlak sepeti de ben süslemiştim ve ona da zebra mumlarımızı koyduk. Ayaklı kadeh şeklinde şekerliğe ve doğumdan bir gün önce aldığım kokoş taşlı kutuya da çikolatalarımızı koyduk. 


Tüm bu hazırlıkları Burcu, Sibel ve Ramo yaptı. Tuğçe de yetişmiş hazırlıklara ve tam ben ameliyathaneye inerken Saadet de. Hep diyorum, kızım çok şanslı, şahane teyzeleri var.. Hep yanımızda, hayatımızda olsunlar..


Ve Pera Nil dünyaya geldiğinde bir haber görseli oluşturdu Derya bizim için,

3 yorum:

eceince dedi ki...

Biluncum herşey çok güzel gözüküyor, elinize sağlık :) Zaman ne çabuk geçiyo doğan çabucak büyüyo, Allah acısını göstermesin.. Mis kokulu gıdıdan öp benim için :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

İnanılmaz güzel ayrıntılar var Biluncum.Güle güle büyütün...

Juliette Koc dedi ki...

Ne güzel olmuş hepsi de. Hoşgelmiş sefalar getirmiş Pera Nil. Lansı bahtı her daim açık olsun..