8 Şubat 2008 Cuma

35,5 :)


Hep ama hep düz giyiyorum, işte tam da böyle.. Mümkünse renkli olmalı. Ya da en azından desenli olmalı.. Bu 'bayıldığım' Nine West marka kumaş çizmeleri gittigidiyor'dan çok ucuza aldım. :) Zaten 2-3 markadan ayakkabı alabiliyorum, malum benim ayaklar 35,5 numara :) Hatta 35 diyelim.. Kapalı ayakkabı, çizme vs.de sorun olmuyo aslında. Bazı 36 numaralar tam oluyor ya da yumuşak keçe tabanlar alıyorum içlerine.. Ama açık ayakkabılar ya da terlikler öyle değil. Mesela geçen yaz puantiyeli, burnu açık babetlerden çok istemiştim ama 36'sı büyük geldi. 35'ini de bir türlü bulamadık; giyip de yakıştıran herkese özenerek baktım bir süre :) Sonra hevesim geçti zaten :)
Çok istememe rağmen Beyaz Converse de alamadım :) Onun da 36'sı çok büyük geldi. Aslında canımın geçen yıl doğum günümde aldığı Yeşil Converse'ler olmuştu ama beyazını bulamadık :/ Sonra Barbour'un piyasaya çıkardığı Converse benzeri ayakkabılarından gördüm Kemal Tanca'da. Hayrettir ki onun 36'sı oldu :) Üstelikte çok rahat ve devamlı zıplayasım geliyor :) Otobüs şoförlerinin koltukları gibi yaylı bir his oluyor topuklarımda :)

Sürecek.. :)

6 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

benim de bir arkadaşım var, 35,5 numara ayağı olan. Ve ondan bildiğim kadarıyla ucuzluğun bütün avantajını kullanabilirsin, tükenmeyen numaralar arasında.

Adsız dedi ki...

Bi'avantajı o zaten :)

Adsız dedi ki...

hahah 39 um aşkım ben bu arada mailini aldım yazıcam bebeğim sergiyi muckk

Adsız dedi ki...

Sağol canım benim :) :*
heheh biliyorum ama ne de narin ne de güzeldir senin ayakların :)
Öperim kocaman ;)

Adsız dedi ki...

güle güle giy..ama dikkat etmek lazım kumaş olanlar riskli...olmadık zamanda yağmur yağar çamur olursa ortalık, güzelim ayakkabılar çizmeler ziyan oluverir.

Bilun ŞEN dedi ki...

Haklısın Eylül'cüm, zaten çok üşüyen ayaklarım bunlarla yağmura yakalanırsa mahvolurum :( O yüzden pek giyemiyorum, artık sonbahar da yaşayamıyoruz pek; ya yaz ya kış.. Hava kapalı ise de kenara atılıyorlar hemen :)