2 Temmuz 2009 Perşembe

Pembe-Turuncu Bluz


30 Haziran sabahı, programa giderken, Laçin'i aldık ve Laçin'ciğim arabaya biner binmez 'Doğum günün kutlu olsuuuuuunnn' diye bana bir hediye paketi uzattı :)

İşte o şirin hediye paketinin içinden, daha önce program için diktiği ve benim çok beğendiğim bluzun tam da istediğim renkleri -pembe turuncu- çıktı :) Nasıl sevindim anlatamam :)
Ellerine sağlık canım benim, düşünmen yeterdi inan.. O kadar "sıkışıklığında" benim için bi'şey yaptığın için çok ama çok teşekkür ederim..

Bugün son ödevimi teslime bluzumla gittim :) Uğur getirir inşallah :) Gerçi getireceğine inanıyorum. Biliyorsun direksiyon sınavıma da senin kadife yeleğinle girmiştim :)

5 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Canım...Valla gecenin bir vakti çıktığı için ufak eksikleri olabilir, görürsen hemen söyle düzeltirim. Yalnız bu sefer kordonun ucuna püskülü dikerek çalıştım, gönül rahatlığıyla yıkayabilirsin.
Tekrar iyi günlerde kullan :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Biluncum dogum gunun kutlu olsunnnn :)) Sevgili LaCeen'in de ellerine yuregine saglik :)) Bluz cok sik ve guzel gercekten :))

Bilun ŞEN dedi ki...

* LACHEEN,
canım benim, çok çok teşekkürler tekrar. Ellerine, kollarına sağlık. Herşeyden önce 'bana özel' dikmen, vakit ayırman beni çok duygulandırdı. Çok da sevindirdi, emeğine tekrar çok teşekkürler.. Bu sıcak havalarda püfür püfür giyerim artık :)


** MOONSUN,
Moonishim çok sağol canımm benim. Bluz süper değil mi? :)

PINK PRINCESS dedi ki...

Biluncum doğum günün kutlu olsun nice yaşlara...Bluzunu da iyi günlerde kullan..

Bilun ŞEN dedi ki...

Çok teşekkür ederim Pink'cim, öpüyorum çok!