22 Ağustos 2009 Cumartesi

Kreativ Blogger


Sevgili Flame, Styleistico, Nazo , Pride , Kraft Etkinlikleri ve GN Hanım beni bu ödüle layık görmüşler, kocaman teşekkürler kızlar :) Bundan sonraki post gn hanımcığımın mimi :)

Şimdi yapmam gereken kendimle ilgili 7 ilginç özellik yazmak,

1- Simetri hastasıyım. Masanın üzerine telefonumu koyarken bile masanın kenarına paralel olarak koyuyorum, yamuk olursa bi'yanım eksik gibi hissediyorum. Bir de yolda kaldırım taşlarının çizgilerine basmamaya çalışıyorum. Bu daha az oluyor, üstelik kontrol etmeye çalışıyorum artık kendimi. Bir de yatarken terliklerimi aynı hizada ve yatağa dik olarak koyarım.

2- İçimden geçeni söylemezsem (özellikle negatif bi'durumsa) gerçekleşeceğine inanırım ve yalnız olsam bile duvara söylerim.

3- Açık ayakkabı giydiğimde insanlar ayaklarıma basacakmış gibi geliyor.

4- Otobüsle uzun bir yolculuğa gidiyorsam, otobüs daha terminalden çıkmadan uyuyakalırım. Çünkü beni araba tutuyor ve sanırım kendimi uyuyarak koruyorum :)

5- Yanımda bir arkadaşımla yürüyorsam, sağda yürüyen ben olmalıyım.

6- Garip yemekler denemeyi seviyorum. Evet evet, uydurmasyon!

7- Bu postu yazarken, ilginç özelliklerim o kadar normal geliyor ki bana, zor buldum yazacaklarımı :) Askerdeki sevgili arayınca da üzerine, ona sordum. Benim ilginç bi'özelliğimi söylesene diye. O da "çok fazla güleryüzlüsün, seni ilk tanıdığımda baya ilginç gelmişti", ayrıca renkleri ve objeleri kullanımın da ilginç geliyor" dedi.

Şimdi 7 yaratıcı bloga göndermem gerekiyor bu ödülü ama zaten cevaplamış herkes :( Ben hep geç kaldığım için, son yazanlardan biri oluyorum maalesef :(

Sevgiler herkese..
Ve mutlu haftasonları..

3 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

hayırlı olsun herkesin ne kadar ilginç yanı varmış:))ben uykum geldimi terlikleri nerde bırakırım hiç bilmem:))

nazo dedi ki...

Biluşşşş ben de sağından yürürüm yanındakinin, hem de ciddi boyutta bir takıntıdır bende :)) Bak bunu yazmamıştım özelliklerimin arasına

Bilun ŞEN dedi ki...

* İÇİMDEKİ YOLCULUK,
Hakikaten baya ilginçmişiz :) Haha acayip takıntı var işte ben de :(


** NAZO,
canım valla aynen öyle, niye böyleyiz ki acaba? :)