25 Mayıs 2010 Salı

Sex and the City özel gösterimi için..


Şu sayfadan başvuruda bulunabileceğiniz bir ön gösterim bu. Eğer şansınız varsa 50 adet çift kişilik biletlerden biri sizin olur.

Ben ilk defa böyle bi'şey için dua ediyorum :) Pek şanslı sayılmam bu konuda ama ilk defa n'olur olsuuunnn diye sızlanıyorum :)

Niye mi?
Benim minik Siu'm için çok önemli bu..

Yalnızca birkaç gün sonra evleneceği sevgilisini, askere uğurladıktan sonra kendisini SATC'ye adayan bu minik Siu için o günler Carrie ve çılgın arkadaşları sayesinde birazcık da olsa kolay geçmiş :)


Benim sevgilim askerdeyken de Siu'cum destek oldu hep bana, hiç yalnız bırakmadı..
Beni hep anladı bu konuda..
Ne hissettiğimi bildi..
Şimdi bu özel isteği için, ben de gittim başvurdum. O kadar istiyorum ki kazanmasını.. O kazanamazsa ben kazanayım, ona hediye edeyim istiyorum.. Biliyorum ki çok sevinecek. Biliyorum ki aklını kaybedecek :)

Vogue duy bizi :)

Vogue duy sesini Siu'nun..

8 yorum:

Rumeysa dedi ki...

:) umarım duyar.. :)

pinkpowder dedi ki...

ah ben de çooook ama çok seviyorum ve 4 haziranı beklemek istemiyorum. vogue'a başvurdum ama ne isteseler vermeye hazırım. samanthama kavuşturun beni. vogue beni de duysun. inş çok çok isteyen bizim gibi delilere çıkar :)

canDirekli dedi ki...

valla biz de böyle şeyler düşünüyıoruz birilerine çıksın birbirimizi götürelim özellikle siu yu die :D:D ama biz duyurmak istemedik blogdan herkes yazmasın şansımız düşmesin die :P :D:D

hadi duysunlar sesimizi :)

Bilun ŞEN dedi ki...

Can'cım halledildi, Sıla gidiyor ön gösterime :))

D.Ö. dedi ki...

kazanırsam sna hediye edicem demiştim siu'ya :) çok güzel bir düğün hediyesi olmuş gerçekten de çok sevindim gerçekten de :)

Bilun ŞEN dedi ki...

pinkpowder'cım seni de duysunlar :)
darısı başına..

diidemcim ne kadar tatlısın :))

ceydabural dedi ki...

siu ve sen meleksiniz bende temiz kalpli güzellerim :)

Bilun ŞEN dedi ki...

asıl melek sensin ceyda'cım, canım benimm