5 Ekim 2010 Salı

Paper Faces / Beril Öke GÜLEN


Tatlı arkadaşım Beril.. Beril Öke Gülen.
O bir tasarımcı, ödülleri, kendi zevki ve farkı olan dünya tatlısı birisi.
Şimdi çok başka bir heyecan yaşıyor. Bana da bu heyecana ortak olmak düşüyor :)
Bana bıraktığı yorum sayesinde tanıdığım bu tatlı hatun şimdi butiğini açıyor. Ve de çok güzel yapıyor. Mis gibi bir butiği var. Renkler, dekor ve tasarımlar şahane!

Açılış partisi de yarın akşam 19:00'da.. Ben de orada olacağım, ürünlerim de..
Ayrıca, Barış Tatar, "KUKLA" markasıyla Rana Öztok, Sejda İnal, Aslı Usta, Evrensel Ürüm ve "Bi Bags" markasıyla Deniz Köreken ile birlikte Beril'in butiğinde yerimizi alacağız. 

Beril'i daha sonra burada yakından tanıyacaksınız elbette ama önce sevgili Gizem Dalyan'ın kaleminden okuyabilirsiniz. Bu arada o röportajda Beril benim hakkımda çok güzel şeyler söylemiş :) Teşekkürler!! :)


Yani lafın kısası, kardeş butik PAPER FACES'in açılışı var yarın.. :)

06 Ekim Çarşamba · 19:00 - 21:00

Süngü Sokak, Adil Bey Apt. 14 A Firuzağa /Beyoğlu
 
Nasıl geleceksiniz?
 
Taksim Meydanı'ndan gelecekler için; Sıraselviler Caddesi'nde girip dümdüz ilerleyin, Cihangir Meydanı'nda, Fiuzağa Camii'nin önündeki kahveleri geçince, ikinci sağdaki sokaktan (tuborg tabelalı marketin olduğu) içeri girin, sokakta düz ilerlerken sağ kolda butiği göreceksiniz.


Sahilden gelecekler için; Karaköy- Tophane'deki, Mimar Sinan Güz. San. Üni.'ye ait Tophane-i Amire binasının yanından, İtalyan Hastanesi'nin olduğu yokuşa dönüp düz ilerleyin, sol kolda, Tuborg yazılı marketin olduğu sokakran girin, Süngü Sokak'ta ilerleyin, sağ kolda butiği göreceksiniz.

Hiç yorum yok: