30 Mart 2011 Çarşamba

House Cafe'de Makarna Yaptık!


Evet, evet bildiğiniz makarnanın hamurunu yoğurup, -makina yardımıyla- incecik açtığımız ve ardından kestiğimiz makarnalarımıza bir güzel de sos yaptık :) Kimin fikri mi? Tabi ki, Styleboom'un! "Hadi" dedi, "kalkın, önce yapalım, sonra yiyelim" :) Hayır denir mi? :)


Unlara bulanıp, en ince makarnayı kim açarki dedik? Karşılıklı oturup, ağlarken baktık ki, soğana vurduğumuz bıçak darbeleriymiş gözyaşlarımızın sebebi :)


Lokman şef, ince ayrıntıları bizle paylaşırken, pek sevgili canımız kanımız Emircan Soksan da bizi deklanşör sesiyle yalnız bırakmadı :) Ortaya çıkan nefis karelerin devamı, Styleboom'un Facebook sayfasında. Beğenmeyen kaldı mı? => Styleboom


The House Cafe İstiklal'in atölyesinde geçirdiğim o sayılı saatlerin tadı damağımda, şey yani, hep aklımda :p E kendi yaptığımız makarnaların tadı da bir başkaydı tabi :)


Şeker Boom'un tabağı, en süslümüz! :)


Açtık ama nasıl pişireceğiz bu hamurları ? :p


Bunu da hallettik pozu :)


Ekip arkadaşım, boz baykuşum Pink Freud :) Kendisi pek hamarat! :p


Bu güzel gün için Styleboom'a, The House Cafe çalışanlarına ve muhteşem kareleri için Emircan Soksan'a pek çok pek çok teşekkür! :)

6 yorum:

ceydabural dedi ki...

bilun o tekli fotografında çok tatlısın :))

Bilun ŞEN dedi ki...

çook sağol canım :))

Unknown dedi ki...

House cafe'nin mutfal atölyesi olduğunu bilmiyordum, çok eğlenceli gözüküyor üstteki makarna da o kadar lezzetli duruyor ki öğle vakti çok canım çekti :)) Ellerinize sağlık...

Blogumuza da bekleriz:
http://betwinus.blogspot.com/

Bilun ŞEN dedi ki...

ihihi :) çok teşekkür ederiz :) hemen geliyorum bloga ;) sevgiler :)

Pinkfreud dedi ki...

Bütün hamuru açıp 1.5 kilo makarna pişiren tek ekip bizdik, ohh ne de güzeldi :)

Bilun ŞEN dedi ki...

hemi de tadı ne güzeldi :p