15 Kasım 2011 Salı

"Düğün" Vol. 4: Nikah Şekeri ve Davetiye

Davetiyemiz için şirin gelin ve damat çizimlerine bakarken, bu tombul gelin ve damat tam da bizi yansıtıyor dedik ve davetiye tasarımımızda bu sevimlileri kullanmaya karar verdik :)


Davetiyenin çerçevesi için damask desenler düşündüm ve davetiyeyi yapan arkadaşımıza damask desenini yolladım. O da bu şekilde davetiyeyi bize ulaştırdı. Biz çok beğendik :)


Nikah şekerimize gelince,
Sade bir kutu istedim hep, minik bir güvercin figürüyle bu sade kutuyu hayalimdeki gibi tamamladım. Ama içine klasik badem şekeri koymayı hiç istemedim. Nostalji olsun diye altın para şeklindeki çikolatalardan koymak istedim ama sevgili kocam bu fikri beğenmemiş olacak ki, bana bu harika fikri sundu: kahve-lokum! 1 kahvenin 40 yıl hatırı var misali, hatırlarda kalabildiysek ne mutlu bize :)


Bunlar da minik hediye reçellerimiz,


4 yorum:

lulu's life dedi ki...

Ne Hos.. Eski telaslarimi, heyecanlarimi hatirladim yeniden :) guzel gunleriniz olsun.. hatirlanmaya deger.. sevgi dolu !

lokturk.blogspot.com

LâLz FaShioN dedi ki...

canım benim okudukça mutlu oluyorum hemde feyz alıyorum sıra bana geldi bakalım ;P
senden çoook yardım isticiiiim :))
1 hafta kadar önce senin eski dükkanın karşısında aldım teklifimi bizde de koşturmaca başlıyor ;)

Bilun ŞEN dedi ki...

* LULU'S LIFE,
Çook teşekkür ederim, çok sevgilerimle :)

** LALZ FASHION,
Kuzucummm nasıl sevindim anlatamam ya, süpersin! Her şeyini yaparımki ben senin :) İhihi çook heyecanlandım, hayırlı olsun, yuppiii :))

davetiye dedi ki...

çok sade ve şık bir davetiye olmuş:) mutluluklar.