30 Mart 2011 Çarşamba

House Cafe'de Makarna Yaptık!


Evet, evet bildiğiniz makarnanın hamurunu yoğurup, -makina yardımıyla- incecik açtığımız ve ardından kestiğimiz makarnalarımıza bir güzel de sos yaptık :) Kimin fikri mi? Tabi ki, Styleboom'un! "Hadi" dedi, "kalkın, önce yapalım, sonra yiyelim" :) Hayır denir mi? :)


Unlara bulanıp, en ince makarnayı kim açarki dedik? Karşılıklı oturup, ağlarken baktık ki, soğana vurduğumuz bıçak darbeleriymiş gözyaşlarımızın sebebi :)


Lokman şef, ince ayrıntıları bizle paylaşırken, pek sevgili canımız kanımız Emircan Soksan da bizi deklanşör sesiyle yalnız bırakmadı :) Ortaya çıkan nefis karelerin devamı, Styleboom'un Facebook sayfasında. Beğenmeyen kaldı mı? => Styleboom


The House Cafe İstiklal'in atölyesinde geçirdiğim o sayılı saatlerin tadı damağımda, şey yani, hep aklımda :p E kendi yaptığımız makarnaların tadı da bir başkaydı tabi :)


Şeker Boom'un tabağı, en süslümüz! :)


Açtık ama nasıl pişireceğiz bu hamurları ? :p


Bunu da hallettik pozu :)


Ekip arkadaşım, boz baykuşum Pink Freud :) Kendisi pek hamarat! :p


Bu güzel gün için Styleboom'a, The House Cafe çalışanlarına ve muhteşem kareleri için Emircan Soksan'a pek çok pek çok teşekkür! :)

8 Mart 2011 Salı

Building Projesi (Bloggers & Designers) Final!


Geçtiğimiz akşam, Building'te Bloggers&Designers projemizi sonlandırmak için toplandık. Bloggerlar kendileri için tasarlanan kıyafetleri giydiler, bir bir salındılar :)

Projenin nasıl başladığını burada heyecanla yazmıştım. 




Party'den önceki gün fotoğraflarımız çekildi. Makyaj kısmını ise sevgili Nur Toktay yaptı. Çok eğlenceli bu hatunla tanışmaktan pek keyif aldım doğrusu :) Üstelik makyaj tutmayan yüzümi özellikle de bir gözüm varken, gün boyu -hiç akmadan- yüzümde durmasını sağladığı için Nur'a ve Max Factor'a teşekkürler! :)







Akşam tüm bloggerlar ve designerlar toplanıp, bu güzel projenin keyfini çıkardık.
Kıyafet ve ayakkabılarımın tasarımcısı Nazlı Ceylan, şehir dışında olduğundan katılamadı ama bu iki güzel çantamın tasarımcısı Berra Yurtman ile çekimde ve partide çok eğlendik :)


Biliyoruz ki, ülkemizde tarih, antik kentler pek de önem teşkil etmiyor. Bu yüzden biraz da olsa sesimizi çıkaralım dedik ve çoktan sular altına bırakılan Allianoi için son bir çığlık attık!! Sırada 'Dokunmayın Hasanıma' var.. Ve pek tabi Bloguma Dokunma!


Veee toplu fotoğraf,



Bu pek şahane proje için, Bahar'cığımıza, Cindrella'mıza ve çalışkan serçe Serap'a kocaman teşekkürler :)
Fotoğraflar: Emin Yüksel, Video: Harun Roon Işık, Makyaj: Nur Toktay, Max Factor

Projeye ait tüm fotoğraf ve bilgilere buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.facebook.com/BUILDING/

7 Mart 2011 Pazartesi

Bloguma Dokunma !!


1 hafta oldu, sanal kalemlerimiz elimizden alınalı..
1 hafta oldu, pire için yorgan yakılalı..
1 hafta oldu..


Tüm Blogger’lar adına; BLOGUMA DOKUNMA!

blogumadokunmailetisim@gmail.com