15 Ekim 2012 Pazartesi

Atasay ile Fuar Günlüğü

Atasay'ın çizgisi, genç bakışı, yeniyi arayışı, geçmişi günümüze uyarlayışı, her yaşa hitap etmesi, özellikle benim altını sevmemde büyük rol oynuyor.

Atasay'ın İstanbul Jewelry Show olarak bilinen 35. İstanbul Uluslararası Mücevher, Saat ve Malzemeleri Fuarı’ndaki yerini gezdiğimi geçen hafta anlatmış, Myras serisinden bahsetmiştim. Bugün Atasay'ın diğer tasarımlarında ufak bir gezintiye çıkacağız.


Her biri esinlendiği tarih ve coğrafyanın hikayesi ile tasarlanan çok özel takılarla Myras; sonbahar kış modasının güncel trendlerine uyumlu taş renkleri kullanılan özgün tasarımlarla Belle, dünya mücevher trendlerini ilk tüketicisiyle buluşturan  kiminde zarif ve masum, kiminde ihtişamlı duran çok özel tasarımlarla Atasay Pırlanta, evlilik tekliflerinin en büyüleyici pırlantalarıyla One&Only, 2013’ün genç aşıklarının evlilik bağları simgeleyen alyanslarla Alyanz, kayınvalidelerin bütçelerine, gelinlerin zevklerine uygun altın setlerle Asgold Altın, “Sonunda benim de oldu” dedirtecek büyük efektli pırlanta koleksiyonlarıyla Coronet, yatırım yapmak isteyenleri mutlu edecek ürünlerle Atakulche, 22 ayardan vazgeçmeyenler için gramı azaltılmış güncel tasarımlarla 22 Ayar, değerli hediyeliklerin adresi Gifty, kendini sattıran şık, zarif, hafif gramajlı bol seçeneği ile Asgold Jou, fuarda sergilenenlerdi. Ben de bir çoğunu yakından görmüş, denemiş oldum ve her birine hayran kaldım.. Özellikle Gifty, çıtı pıtılığı ile bende ayrı bir yere sahip oldu :)




Mücevher tutkusuna yeni bir yön kazandıran Belle Atasay 'ın “Romencero ”, “Chiki Chic”, “Up-date ” ve “FlashBack” olmak üzere dört konseptten oluşan koleksiyonu, Özgül Sokullu koordinatörlüğündeki Atasay Tasarım Ekibi tarafından, Özlem Süer danışmanlığında hazırlandı. 14 ayar kırmızı, yeşil ve beyaz altın üzerine cubic zirkon ve yarı değerli renkli taşlarla süslenmiş Belle Atasay koleksiyonu, modern çizgilere sahip kolyeleri, ihtişamlı yüzükleri ve füturistik yaklaşımla tasarlanmış bilezik modelleri ile dikkat çekiyor. 

-----------------------------------

 


Sevgileri çoğaltan, pırlantayı çok özel tasarımlar ile muhteşem armağanlara dönüştüren Gifty’nin yeni koleksiyonu her an yanımızda olsun diyeceğimiz, bizi yansıtan minik imzalar şeklinde üzerimizde taşıyabileceğimiz takılarla beni benden aldı. 
800 parça üründen oluşan 8 ayar klasik elmas modellerinin yanı sıra nano teknoloji kullanılarak farklı bir mıhlama tekniği ile suya dayanıklı olacak şekilde üretilen ve her bütçeye uygun yeni koleksiyonda; kırmızı ve beyaz altın ile beyaz, kahverengi ve siyah pırlanta kullanılmış. Bazı ürünlerde değerli renkli taşlı ve elmas modeller de bulunuyor. İllüzyon modeller, çoklu kullanıma uygun yüzükler, elmaslı, pırlantalı mini setler, ince bilezikler ve kelepçeler bu senenin vazgeçilmezi olacak.

-----------------------------------



Asgold Coronet, pırlantanın büyüsünden ödün vermeden satın alma kolaylığı sunarak  pırlantayı bir rüya olmaktan çıkartıyor. Böylece herkesin sahip olmak istediği tektaş ve beştaş pırlanta yüzükleri, küpe mini setleri, su yolu bileklik ve kolyeleri birer sanat eserine dönüştürerek ulaşılabilir hale getiriyor. Pırlanta severler, ‘tektaş efekti” uygulaması ile yüksek karatlı pırlanta efekti verilen Asgold Coronet tasarımını, muadili olan pırlanta ürüne göre çok daha uygun fiyata sahip olabiliyor. Asgold Coronet, pırlanta, zümrüt, safir, yakut ve yarı değerli taşlarla hazırladığı tasarımların yanı sıra beyaz ve rose altın 8 ve 18 ayar klasik Coronet ürünleri de sunuyor.

1 yorum:

serdar dedi ki...

harika tasarımlar ne güzel şeyler fakat o kadar pahalandıki anca vitrinden bakıyoruz artık )))