1 Nisan 2013 Pazartesi

Ajda Pekkan ile #kalbimizhepsizinle



P&G, Migros ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu’nun işbirliği ile sürdürülen “Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası” 9. yılında da 500 zihinsel engelli sporcunun daha yetiştirilmesine destek oluyor. 2004’ten bu yana 4000’e yakın zihinsel engelli gencin yetiştirilmesine katkıda bulunan tüketiciler, yeni kampanya döneminde Migros Mağazaları’ndan satın aldıkları P&G ürünleri ile hem sporculara destek olma hem de Ajda Pekkan konserine bilet kazanma şansı yakaladılar.

Migros, Procter & Gamble (P&G) ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu tarafından zihinsel engelli çocuk ve gençleri sporla hayata bağlamak ve ailelerinin yaşamlarında da olumlu etkiler yaratmak için düzenlenen destek kampanyası bu yıl 1 Şubat’ta başladı.

Bu kampanya kapsamında özel sporculara destek olan tüketicilere teşekkür etmek için P&G, Migros ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde özel bir konser etkinliği düzenledi. Biz de eşimle bu konserde izleyici olarak yerimizi aldık.
Kampanya dolayısıyla hayli ilgimi çeken organizasyon, Ajda Pekkan ile büyüledi. Daha önce hiç canlı izlememiştim ve o akşam hayran oldum kendisine.. Özel sporcularla da şarkılar seslendiren Ajda Pekkan, bu buluşma için "hayatımın en anlamlı konseri" dedi.

 


Hiç yorum yok: