29 Ocak 2014 Çarşamba

Park Yatak mı Beşik mi?

Bebeğimiz olacağını öğrenince bir takım hazırlıklar başlamıştı haliyle. Bebek ilk zamanlar nerede yatacak diye düşünürken, park yatak diyenlere, 'ayy yok istemem' diye burun kıvırmıştım. Sonra burada yeniden düzenlediğim beşiği yazmıştım hatırlarsanız.


Bebeğimiz geldi çok şükür. Annelerin, anne adaylarının her daim yanında olan, türlü etkinliklerle yalnız olmadığını hissettiren 'internet anneleri' nin bize cici hediyeleri arasında olan Tripper Park Yatak'tan bahsedeceğim biraz. ErgoCocoon Kundak ve Tripper Baston Puset'e ise ayrıca değineceğim. 


Asla dediğim park yatak, eve geldiğimiz ikinci gün neredeyse kurtarıcımız oldu. Şöyle ki, beşiğimizin fotoğrafta da görüldüğü gibi her tarafı kapalı. İlk gece neredeyse hiç uyumadan 5-10 dkda bir kontrol amaçlı kalkıp baktık. Nasıl yatıyor, ağzını kapamış mı, yüzü açık mı, üstünü açmış mı vs vs. Belki ilk acemilik ama, oldukça zorladı bu durum ve belki de hayatımızda ilk defa bize verilen bu büyük sorumluluk bizi.


Ertesi gün hemen park yatağı kurduk ve o gece saat başı kurduğumuz telefon her çaldığında yattığımız yerden bebeğimizi görebildik. Gerçekten büyük rahatlıkmış. Park yataklar için söylediğim tüm sözleri geri alıp, bizi bu konuda rahata erdiren İnternet Anneleri'ne kocaman bir teşekkür selamı yollarım ♥

7 yorum:

esra eba dedi ki...

ya bende hiç sevmiyorum park yatakları ama sen beğendiysen kuşum iyidir demek ki.. bende her gık çıkardığında hatta çıkarmadığında niye çıkarmıyor diye kalkıp bakıyorum bizim minik beşiğmizin boyu yüksek kalıyor sürekli fırlıyorum :)) nolcak bu hallerimiz bilun kuşum ya..

Esra Öztürk dedi ki...

Bebeğiniz hayırlı olsun :))) Allah analı babalı büyütsün oglum 2 yaşında(27 ocak 2012 doğumlu) ilk günler geldi aklıma :) bizde o durumdaydık hastanede yatırdıkları cam gibi olan beşiği eve getirmek istemiştim :) park yatak ve yan yatırma yastığı işe yarıyor yüzüne örtü vs geldi korkusu yaşamamak için de uyku tulumu tavSiYE ederim sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

Bilun cum, buradan da tebrik edelim. Allah Analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğini :)
Park yatak kesinlikle çok iyi ve çok rahat. Valla kızım 4 yaşa kadar bırakmadı park yatağını, odasına geçmemişti :)

Sema (Renkli Tasarımlar) dedi ki...

Ben de park yatağa burun kıvıranlardandım. Oğluma kuzeninin verdiği park yatağı salonda oyun amaçlı kurmuştuk, yatak olarak değil oyun amaçlı kullanmıştık bir süre. İlk tatilimizde park yatağı yanımızda götürmüştük. Çok işe yaradı! Otel odasında çocuğu normal yatakların üstüne bırakıp başka bir yere gidemezsin, bir ebeveynin mutlaka yanında durması gerekir ama park yatağa bıraktığım zaman hem temiz bir yere bıraktığım için, hem de güvenli şartlarda bıraktığım için mutlu oluyordum. Taşıması kolay olması bundan dolayı iyi bir şey.Güle güle kullanın. :)

Adsız dedi ki...

merhaba

park yatak icin hangi tur yatak kullandınız acaba

pamuk visko lates sunger vb..

tesekkurler

nurcan

Bilun Şen dedi ki...

Merhaba, pamuk kullandık park yatak için. Sevgiler..

ezgi dedi ki...

merhabalar fermuarı varmı acaba bebeklerimiz kendileri nasıl girip çıkacak?