27 Şubat 2013 Çarşamba

2iki Kere Sevdim!



Sezgi, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil/Moda Aksesuar Tasarımı Bölümü mezunu. Üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul'a yerleşiyor ve çeşitli firmalara koleksiyonlar hazırlıyor. Kabına sığmıyor ve 2009 yılında kendi bireysel markasını kuruyor: Sezgi Beşli.
2iki ise, Sezgi Beşli'nin 2011 yılından bu yana tasarımlarını yaptığı deri ağırlıklı kendi markası. Ayakkabılar, deri aksesuarlar Sezgi'nin tamamen özgün çizimlerini, insanı ve en önemlisi de kadını anladığı tasarımlarını yansıtıyor. 
Öylesine seviyor ki işini Sezgi, 'Bu benim misyonum' diyor, tasarımlarındaki özgünlük için. İşini severek yapan insanların çok daha başarılı ve verimli olduğuna inanırım nicedir. Sezgi, başını sallıyor adeta bu inancıma, onaylayarak. 




Tasarım ayakkabılarının günlük olarak da, şık bir davette de kullanılabilecek olması, her şeyden önemlisi ulaşılabilir olması, hep farkı arayan, yenilikçi olması gibi nedenlerle dolayı '2iki' markasını iki kere sevdim!
Siz de Bidakkatv için hazırladığım videodan ve aşağıdaki fotoğraflardan bilgi edinebilir, online alışveriş için buraya ışınlanabilirsiniz.






Sürpriz! Sezgi'nin tatlı mı tatlı tombul mu tombul kedisi Lily sizi evinde ağırlamaktan oldukça memnuniyet duyacaktır ;)

2iki by Sezgi Beşli: Osman Faik Seden Sk. No:12/2 Teşvikiye-Nişantaşı / İSTANBUL


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Azimli ve hayallerinin peşinden koşan insanlara çok imreniyor. Ne kadar başarılı bir genç kadın, ne kadar üretken (senin gibi)

Adsız dedi ki...

dünyanın en pofuduk kedisi sizdeymiş! :) en yakın zamanda bu keyifli butiğe uğramak istiyorum.

Bilun Şen dedi ki...

* HAYATGÜZELBİYER,
Çok teşekkür ederiz :) Çok sevgiler..

** ADSIZ,
Sezgi ve kedisi Lily her zaman sizi ağırlamaktan mutluluk duyacaklardır :)