19 Nisan 2013 Cuma

Karabatak Misali


Karabatak misali bi'batıyorum bi'çıkıyorum. E madem Karaköy'de Karabatak diye bir yer var, hemen koştuk Sibel'le. Fotoğraf çekmekten pek oturamadım ama yakın olsa her sabahı burada öğlene bağlardım. Her görüşmeyi, her buluşmayı burada yapardım :)
Avusturalya'ya 16.776 km uzaklıkta bu evden hallice cafe, Karaköy'de Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mah. Kara Ali Kaptan Sok. No. 7'de. 















8 yorum:

watashi wa sinem dedi ki...

karaköy'ün en sevdiğim mekanı, çalışanlar da çok sevimli tipler di, umarım hala öyledir. en kısa zamanda tekrar gidebilmek tek dileğim... zira hamilelik sıkıntılarını bir atlatabilirsem :)

OĞUZ ÇAKIR dedi ki...

Böyle kncept kafeleri çok seivyorum ve İzmirde bulmak biraz zor. Bieşyler yapmaya çalışıyorlar ama geçrekten hissiyatı veren pek az. Burası hissiyatı da vermiş. (Hissiyat kelimesini en son cümle içinde kullanan kaç kişi kaldık ki:))
Öpüldün:)

Unknown dedi ki...

Benim de en sevdiğim yerlerden biri Karabatak hoş Karaköy de ki heryeri çok seviyorum ya:)Bir gün beraberde gidelim?

Unknown dedi ki...

Burayı daha önce Styleboom'dan da duymuştum Bilun'cum ki ikinizin de fikri sağlam referans benim için! Listeme aldım Karabatak'ı. :)
Öptüm çok canım, sevgiler! :)

Bilun Şen dedi ki...

* SIMONE,
Hala pek sevimli çalışanlar da. Üstelik hafta içi çok sakin, tam kitabını alıp, kahve eşliğinde okumalık bir ortam.. Umarım bebişini sağlıkla kucağına alır, onunla keyif yapmaya gidersin Karabatak'a :) Kocaman sevgilerimle..

** OĞUZ ÇAKIR,
HAhah çok tatlısın canım yaa :) O zaman sen İstanbul'a gel bir an önce :) Öptüm kocaman :)

*** GÜLŞAH EROL,
Gidelim kuşum ya, hava da güzelleşsin de daha nerelere gideriz :) Kocaman öptüm canım benimmm..

**** BURCU KOLAT,
Canımmm benim, hani yakın gelecek planlarına ekleyelim diyorum Karabatak'ı ;) Öptüm çok çok :)

Kuzununannesi dedi ki...

COK SEVERIM BENDE AMA ANADOLU TARAFINDA OLDUGUM ICIN COK GECEMIYORUM KARSIYA AMA BAYILIYORUM... HAVA GUZELLESSIN BERABER GIDLEIM OLUR MU :)

Bilun Şen dedi ki...

KElebeğim gidelim valla en kısa zamanda, ne güzel olur :)

Unknown dedi ki...

Senden gelen önerilerin güzelliği! <3 Çok çok seviniyorum bu planlar için güzel Bilun! Bana çabucak bir fırsat çıksın artık hadii! :)
Çok çok öptüm canım :*