26 Nisan 2013 Cuma

Stresi Alt Etsek Ya..


Stresle başa çıkmak pek kolay değil. Hayatın her anında en ufak bi'şeyden tutun da en büyük dertlere kadar stres olmamak elde değil. Her sabah bir dizi trafik çilesi çekiyorsanız, patronla-çalışanla anlaşamıyorsanız, spor yaparken yakılan kalorileri hesaplıyorsanız, yediğiniz bol çikolata soslu tatlıdan sonra pişman olduysanız, bir yere yetişecekseniz, ödev-sunum yetiştirecekseniz, bitmeyen bir tez yazıyorsanız hayat çok zor :)


Stresle başa çıkmak pek kolay değil ama farklı aktivitelerle en azından stresten uzaklaşabiliriz. Dart oynamak, denize karşı bir çay içmek, dost sohbetlerle kafayı dağıtmak, bir külah rengarenk dondurmayı hüpletmek, puzzle tamamlamak, temiz havada uzun yürüyüşler yapmak gibi pek çok şey kafa dağıtmaya yarayabilir. Alışveriş ise en etkilisi :)


Tüm bu stres anlarında, stresi yenme çabaları sırasında da Nivea Stress Protect, koruma sağlayan, üstelik bunu 48 saate kadar yapabilen bir deodorant! Fiziksel terleme dışında, ani duygu değişimleriyle salgılanan ter ve ter kokusuna karşı da ekstra koruma sağlıyor.


7 yorum:

türkü dedi ki...

Dart'ı çok beğendimm :)Sanki laciverte kaçıyor koyu olan renk yanlışmıyım ? :)

Bilun Şen dedi ki...

Yok yok siyah, ışıktan öyle çıkmış :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Kaplumbağa terbiyecisini bende yapmıştım.Puzzle yapmayı bende çok seviyorum.

DEMET dedi ki...

BİLUN HANIM BEBEK ŞENLİĞİ NE ZAMAN ACABA TARİHLER BELLİ Mİ ? GEZMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ..SEVGİLER ..DEMET

Bilun Şen dedi ki...

* İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ,
Puzzle süper bi'stresten kurtulma aracı bence ;)

Bilun Şen dedi ki...

DEMET hanım, BEbek Şenliği Haziran'ın ilk haftası gibi oluyor genelde ama bu senekinin tam tarihi hakkında bilgim yok maalesef :( Sevgiler..

Kuzununannesi dedi ki...

Canimmmmm stresssmi ayy hem de tez de okurken daraldi ruhum ne zorlandim bir bilsen...biluncummmm ne zaman bulusacagiz bakalim;)))