5 Kasım 2012 Pazartesi

Bir "Yudum" İlham

Poşet çaylar, özellikle bitki çayları çok kullanışlı ve pratik olması bakımından evimizde baş köşede duruyorlar. Bu 'başköşe' olayını farklı biçimde hayata geçirelim dedim ve ortaya bu şekilde bir "diy" projesi çıktı.



Malzemeler;
1 adet çerçeve
Sicim ipi
Makas
Yapıştırıcı
Mandal
Poşet çaylar

Malzemeler ve yapılış aşamaları çok basit. Kırtasiyelerden bulabileceğimiz sicim ipini, bir çerçevenin etrafına gergince sarıp, yapıştırıyoruz. Daha sonra örümcek ağı biçimini vermek için, ipi alanımız yettiğince bi'kaç sıra (benim çerçevemde iki sıra yetti) yuvarlak şekilde düğümlüyoruz. 
Çerçevemiz bittikten sonra da mandallarla Lipton poşet çaylarımızı iplere tutturuyoruz ve misafirimiz geldiğinde bir bardak sıcak su ile sunuyoruz.




Dipnot: 25'lik ve 100'lük Lipton Yellow Label paketlerinden çıkan şifreyi 1 Ekim - 20 Aralık tarihleri arasında ad, soyad ve adresleriyle beraber aralarında birer boşluk bırakarak 3161'e gönderenler 5 Mini Cooper, 10 Vespa veya 100 iPad'den birini kazanma şansını yakalıyor. Ayrıca kampanyaya katılmak isteyenler www.facebook.com/liptonturkiye ve www.liptondaldircikarhediyecikar.com sitelerinden de çekilişe ücretsiz başvurabilecekler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hello, Neat post. There is a problem along with your website
in internet explorer, would test this? IE
still is the market leader and a large element of other people
will leave out your excellent writing because of this problem.


My website ... pharmacy technician license