20 Kasım 2012 Salı

Bol yeşillik, biraz salatalık, az biraz nar


Evlendiğimden beri severek hazırladığım sofralarımızın baş tacı salatalarımız. Benim için salata damak tadıma uymasının yanında, özenle boyadığım tuvaller gibi. Salataların damakla birlikte göze de hitap etmesini isterim. Yeşiller, kırmızılar, sarılar.. bazen siyahlar.. Kömür gözlü bir kadın portresi gelir bazen gözüme, bazen de uçsuz bucaksız yeşillerin ortasında bir dağ evi..  

Bol limonlu yeşiller geldi mi sofraya, akşamın ana yemeği bile kıskançlıkla göz süzer salata kaselerine. Hele nar ekşili oldu mu salata, değmeyin keyfine.. Öyle bir salınır ki sofrada, başka bir aperatife eliniz gitmez.

Sebzesepeti.com'un Kaz dağları eteklerinden topladığı ürünler aynı akşam evime ulaşınca, salata yapmak benim için daha da zevkli hale geldi. Sağlıklı beslenmenin en önemli şartlarından yeşillikler, meyveler ile birlikte çeşitli kahvaltılıkları aynı anda evime kadar getiren Sebze Sepeti'ni siz de keşfedin isterim.

Sağlıklı yaşamak, sağlıkla yaşatmak istedikleriniz varsa eğer bu çok da uzak değil. Sabah Kaz dağlarının eteklerinden toplanan ürünler, aynı akşam sofranızda size eşlik edebilir.






2 yorum:

Unknown dedi ki...

yeşillik ve nar.. güzel bi ikili olabiliyorlar:)
benim gibi salata seven biri için fotolar çok hoş:))

http://prettyinpinkbride.blogspot.com

Bilun Şen dedi ki...

Çook teşekkürler :) Sevgiler..