4 Mart 2013 Pazartesi

Ya Sonra?


Dün Yuvacık'a kısacık bir kaçamak yaptık.. Yuvacık'ı size daha sonra anlatacağım ama önce korkumla yüzleştiğim ve yine yeniden ölümüne çocuk olduğum anları paylaşmak istedim :)

Efendim, ben eskiden korku nedir bilmezdim. Karanlık, yükseklik, yalnız kalma falan umrumda olmazdı. Lunaparktaki en tehlikeli oyuncaklar benden sorulur, ikinci öğretimde okuyan ev arkadaşımı yolun başından almak bana düşerdi. Gel zaman git zaman ben büyüdüm ve korkularım da benimle büyümeye başladı.. Öyle zorlu korkular değil elbet, çoğu zaman da üzerine gidiyorum korkularımın. Yuvacık'ta da yükseklik ve düşme korkumun üzerine gitmiş bulunuyorum.. :)


Önce Yuvacık dere kenarında şen şakrak koşup, eğlendik..



Sonra, parktaki salıncak ve kaydırak en eğlenceli dakikalarımıza eşlik etti..



Vee.. Dere üzerine yukarıdan sallanan bir salıncak, 'hızlı salıncak sallayanlar kulübü' başkanı kocanızla birleşince ne olur? Yüzünüz aşağıdaki şekli alır ve üzerinden saatler geçse de aynı yürek ağızda modda, en çok da o anları gülerek hatırlayarak günü kapatırsınız..



Mont: Mango - Jean: Çilek Sokak/Kadıköy -  Kar Botu: Guess - Bere: Örgü/Hediye 

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Kuşum ya sen ne kadar güzel gülmüşsün öyle:)Maşallah maşallah maşallah:)

rabia sarı dedi ki...

biluncum yuvacık resimlerine özlemle baktım..benimde kızkardeşim kocaelinde oturuyor ve sonbaharda bizi yuvacık'a senin bulunduğun camping'e götürmüştü..keşke daha çok resim koyaydın:( ımm bide yazının devamı gelicek dimi?bitmesin die die okudum satırları..ama biz salıncağa binemedim,bidahakine BİNİCEM!
post'un devamını bekliyoruz:) rabia

Unknown dedi ki...

bende 3 sene önce maşukiye'de böyle derenin üstündeki bir salıcakta sallanmıştım! Çoooook zevkliydi.. Şimdi senin yazını okuyunca yine o günü yaşadım

Bilun Şen dedi ki...

* GÜLŞAH EROL,
Canımın içi, seviyorum seni çok :)

Bilun Şen dedi ki...

** RABİA SARI,
Kuzucum, pazar günü Yuvacık'ı yazacağım kısmetse ;) Sen de bir daha gittiğinde bin mutlaka, bu heyecanı yaşa :) Öperim kocaman :)

Bilun Şen dedi ki...

*** TUĞÇE'SEL ŞEYLER,
Yaa ne tatlı! Maşukiye'ye de gitmek istiyorum ben :) ihihi öperim kocamannnn

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Senin o kocamaaan, içten, sıcacık gülümsemene bayılıyorum :D

Bilun Şen dedi ki...

VOLKAN-KALDERA'cımm canım benim, öperim kocaman :)

beijaa vintage dedi ki...

ben de kocaeli'de oturmaya başladığımda ilk gittiğim yerlerden biri yuvacıktı.çok sevmiştim. sen de çok eğlenmişsin,harika fotoğraflar çıkmış ortaya ;)

Bilun Şen dedi ki...

BEİJAA VİNTAGE,
Doğayla iç içe harika bir yer değil mi? Çook sevgiler :)